skroz zbunjen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stxigor
    CBC Početnik
    • 19.09.2010
    • 2
    • Cuprija

skroz zbunjen

Zdravo svima, skoro sam ugradio sekvent plin stag4 sa tomaseto isparivacem na eskortu 1.6 16v zetek motor i evo vec dve nedelje sam zaludeo od problema. Vec sam 10 -tak puta bio kod majstora koji je ugradio plin i koji mi je svaki put radio kalibraciju i neko stelovanje mape ali uvek isti problem. Naime ujutru motor lepo upali na benzin malo se zagreje i prebaci se na plin. Lepo radi u pocetku par minuta ali onda na ler gasu pocinje da trokira kao da radi na 3 cilindra, sa ukljucenom klimom trese nenormalno. Znaci problem je samo na ler gasu pri radu na plin, cim krenem u obrtaje preko 1500 normalno vuce i ubrzava. Tih problema kad vozim na benzin nemam uopste motor je miran na leru. Zamenio sam kablove,svecice senzore temperature, cak i nov motorcic ler gasa sitnica 11000 dinara.Ali i dalje na leru trokira nece da se ugasi radi ali trokira uz cudan zvuk. Citajuci razne forume sumnjam na lose podesenu mapu. Majstor mi je samo radio automatsku kalibraciju bez diranja parametara mape. Dajte mi molim Vas neki savet il cu da puknem!!!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: skroz zbunjen

Nemoj da pukneš, idi negde u Srbiji kod majstora, će sredi...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
    X