Mozda ovo i nije mesto za ovo pitanje, ali ipak da pitam. Zna li neko gde mogu da nabacim ovaj isparivac (SE 81 Turbo) i da li on moze da se poveze sa ac stag 300?
SE 81 Turbo
Collapse
X
-
Re: SE 81 Turbo
Po sećanju i oznaci bih rekao da je isparivač za venturi, dakle ne može da se stavi na sekvent sem ako grešim u vezi namene isparivača
-
-
Comment
-
-
Efi je tip ubrizgavanja ili ECU, tako da može na svašta, a ovo jeste za venturi i ne može na sekvent. Radi na potpritisak, tebi treba nešto za pritisak.
Comment
-
-
Ocigledno nisi procitao link na www.landi.it "Use: automotive (suitable for vehicles with catalytic converter, injection, carburettor and turbo-charger)". Znachi ima i vakum i elektronsku kontrolu, a SE 81 Turbo je verzija za turbo motore do 153Kw ... Katalizator ako se ne varam imaju samo vozila koja rade na bezolovni a oni su svi sa elektronskim ubrizgavanjem ako se ne varam, ali je navedeno da radi i sa injection. Pitanje je vishe da li ovakvo neshto moze da nahrani moj motor jer i za tomasetto arctic pishe da podrzava neznam koju astro snagu a kad isturiram motor ovaj ga posrche.
Comment
-
-
Originally posted by DoraEfi je tip ubrizgavanja ili ECU, tako da može na svašta, a ovo jeste za venturi i ne može na sekvent. Radi na potpritisak, tebi treba nešto za pritisak.
Comment
-
-
Ocigledno nisi procitao link na www.landi.it "Use: automotive (suitable for vehicles with catalytic converter, injection, carburettor and turbo-
Comment
-
-
Sve može, samo sam siguran da ti se neće svideti cena tog isparivača
Comment
-
-
Koliko košta, pitaš Landi predstavništvo za Srbiju. Lepo je kad se ima poverenja ali to obično nije dobar kriterijum kad treba nešto da se uradi
Comment
-
-
Jbg svako iskustvo/znanje ima neku cenu. Chitao sam onaj Gumetinin_u temu o najacim isparivacima i ono shto je IvanT preporucio tj KME Gold ili Gurtner nisam uspeo da nadjem u Srbiji nigde. Ima li to gde da se pazari i da li ima vajde to da stavim. Ovaj Landi mi se cini dobrim samo shto me svrbi onaj sraf za temperaturni senzor.
Comment
-
-
To nije landi nego Landi Renzo, omegas... Gurtner imaš na Adi....
Comment
-
-
da, onaj bivsi YuWax ili tako nekako..http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
Comment