volvo 760 velika potrosnja plina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miskovolvo
    CBC Veteran
    • 22.02.2010
    • 171
    • Aleksinac

Re: volvo 760 velika potrosnja plina

Druze,novi si na forumu,pa nije lepo da uopste pitas ko ovde vozi traktor a ko otvara kapiju,zato moli boga da ne budes banovan, posto je tema o Volvou,ja vozim 240,2300ccm,115 ks,i auto mi po ovom kijametu trosi u lokalu 20 do 25 l plina,ima jedna poslovica u mom kraju koja glasi da moja macka pojede kilo soli a ne pije vodu,tako da....Prema tome kolega koji vozi 760icu,moj savet ,toci i vozi,merak nema cenu

Comment

• espace2beograd
      CBC Veteran
      • 06.10.2010
      • 149
      • Pančevo
      • Golf 7 81kw

Hvala "DRUZE" ali omalovazavanje otvaraca kapije takodje nebi trebalo da bude dozvoljeno.
      Zasto ja nisam upravu? Zato sto neko drugi glumi sudiju i obrise moj post kojim sam ja imao dobru nameru da predocim moju potrosnju koja je bila ista u toku dve godine
      A nekome to ne odgovara pa posle tvrdi da ja ne umem da racunam?
      Ako ce zbog toga takvi da me banuju slobodno
      Nije mi krivo, ali da se ulizujem nekome ko samo misli da je najpametniji ne pada mi na pamet
      Samo napred

Comment

• miskovolvo
        CBC Veteran
        • 22.02.2010
        • 171
        • Aleksinac

Ja se ne ulizujem nikome kao prvo,a kao drugo neznam o cemu se radi jer je tvoj post obrisan,a trece ja se svojim poslom,tj Autoelektrikom bavim 15 god,hvala bogu,uspesno pa ne volim da mi neko udara na inteligenciju,sa razlogom ili bez razloga,o konkretnim stvarima odgovaram konkretnim stavom ili popravkom,tako da sve sto neko radi moze i da se proveri.Naime imam Volvo 240 sa motorom,tj cuvenim motorom B23A, ko nezna neka se raspita,auto uvezen 2003 god,uvezao ga njeg.preosv.Vladika Zajecarski Justin,retko dobar,ocuvan,i odrzavan primerak auta,kako da ti poverujem kada moj auto koji je tezak 1350kg pri brzini od 90km/h u petoj trosi 14l na otvorenom, a koliko sam procitao iz Chubsovog odgovora,auto od 1400 kg,tj tvoj auto trosi 8 l plina,ma nema sanse,prema tome dabome,medjutim jok,ne biva,nemoj da se ljutis,ali ja sam po proofesiji,znanju i umenju majstor,pa ako ti je ne svidja,to vec nije moj problem

Comment

• espace2beograd
          CBC Veteran
          • 06.10.2010
          • 149
          • Pančevo
          • Golf 7 81kw

Sta se onda mesas
          Nekazem ja tebi da si ulizica nego da ja nisam
          Ne zelim raspravu u kojoj ce ono sto ja govorim biti osporavano
          Ja sam samo pokretacu teme rekao da je meni reno 25 2.8 v6 na otvorenom do 100kmh trosio 8l plina, u gradu od 15-17 i mesano 11-12 a sa motorom 2.2 skoro ista potrosnja
          I koga ja da lazem i zasto?
          Kada se u nekoj drugoj temi zalim da mi auto trosi 9 litara dizela
          I ko ste vi da meni govorite da sam lazov ili glup?

Comment

• bojanjov
            CBC Veteran
            • 06.04.2009
            • 99
            • https://t.me/pump_upp
            • Fiat EVO 1.4 8V

Misko mozes ti biti majstor za tebe i za ljude u tvojoj okolini(musterije).
            Tvrdnja da r-25 2.8 trosi pri 100km\h vise od 10l je glupa.
            Posto si kako kazes majstor prvo se o necemu raspitaj pa tek onda predji na tvrdnje
            https://t.me/pump_upp

Comment

• miskovolvo
              CBC Veteran
              • 22.02.2010
              • 171
              • Aleksinac

Ovo je moj zadnji post po pitanju ove teme,niko nije rekao ni da si lazov ni da si glup,to si ti nesto sanjao,ali nema veze,banekg,Duke,i Danijel 65 su vozili ili voze iste automobile,ili iste motore u razlicitim automobilima,i svi su imali istu ili slicnu potrosnju, jedino se tvoja potrosnja ne uklapa u tu pricu,sve ja ok ali 8l na otvorenom,izvini jos jednom ali kako?jedino nizbrdo na ler,e zbog toga ti je moderator obrisao post,a ti se naljutio,a ako mislis da je to moguce,hajde da glasaju svi citaoci CBC foruma pa da vidimo kome ce da poveruju,po drugi put nemoj da se ljutis ali nisi verovatno lepo izracunao potrosnju,uostalom naci cu katalog Renaulta pa cu videti koliko je fabrika dala normativ za potrosnju,pa dodamo odozgo jos 30posto gore za TNG i videcemo sta kazu knjige,i to je to,nema puno filozofije

Comment

• espace2beograd
                CBC Veteran
                • 06.10.2010
                • 149
                • Pančevo
                • Golf 7 81kw

radi ti sta oces i dodaj i 100 procenata na benzin bas me briga ali ja znam i da racunam iako pored moje gluposti postoji u doticnom auto i bord kome ni malo nisam pridavao znacaj ali preci sa 40 litara plina (od punog do praznog i to bezbroj puta) 340-370 kilometara samo izuzetno glup covek nebi umeo da izracuna potrosnju
                A to sam po predjasnjim postovima ja
                A ti i vi ostali koji to nemozete da shvatite zapitajte se zasto ste vi najpametniji i zasto nemoze da vam udje u glavu tudje misljenje koje se razlikuje od vaseg
                Toliko od mene, izvinjavam se u moje ime pokretacu teme i nemora niko da uvazi moje misljenje ako ne zeli samo nemojte brisati postove bez razloga i nekoga nazivati lazovom i glupim zato sto to govori sve o vama

Comment

• Plinadzija
                  CBC Senator XXL
                  • 29.07.2008
                  • 1514
                  • Paracin

UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• banekg
                    CBC Senator XXL
                    • 06.09.2010
                    • 1274
                    • Nis
                    • Toyota Carina e 2.0

Vozio sam renault 25 v6 injecton 2800 pet godina i prodao ga zbog nemogucnosti da vise placam ogromnu registraciju (ne zabravite da mi u KG-u imamo plus specijalnu gradsku taksu koja isto ide po kubikazi, i za taj auto je bila 12000 din). Nikad ga nisam prezalio, ni ja ni moja porodica.
                    Nisam siguran, ali mislim da je u knjizi tezina bila 1800kg.

Potrosnja benzina: 15l-17l po gradu, otvoreno 90kmh - 8-10l, 120kmh+ 12-15l
                    Potrosnja plina venturi sistem: 22l po gradu, otvoreno 90kmh - 10-12l, otvoreno 120+ 15-20l

To su moja petogodisnja merenja, a iz knjige se ne secam podataka, ali se to moze lako naci na netu.
                    Inace, auto je bio u perfektnom stanju, bez potrosnje ulja i sve na njemu tip-top, ja sam mu bio drugi vlasnik, tj. prvi vlasnik u Srbiji, a stigao je iz Svajcarske.
                    Long Live CBC!!!

Comment

• bojanjov
                      CBC Veteran
                      • 06.04.2009
                      • 99
                      • https://t.me/pump_upp
                      • Fiat EVO 1.4 8V

Zasto je onda espacebeograd moderator obrisao temu jer je rekao da mu je pri 100km\h r-25 trosio 8l benzina??
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

8 litara plina moze da trosi u trenutku. Npr. kad se nalazi u slobodnom padu sa planine.

Lock.
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Zaboravio si da dodaš, mora pri tome biti ugašen motor.
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X