Niskoomske dizne

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vektra
    CBC Član
    • 10.02.2010
    • 52

Niskoomske dizne

Dora:
    Dragi Vektra, nisi se udostojio ni auto da napišeš koji imaš, pitanje koje si postavio je opšte, neko treba da piše referat. Tebe kao običnog vozača, korisnika tvog auta to ne treba da zanima ako si majstor to je već nešto drugo i postoji mesto gde to možeš pitati.

Inače u načelu, Torlak ti je odgovorio.
    Biće zaključano.

Covece, nije bitno koji auto imam, pitam kada se stavljaju koji injektori, nezavisno od auta.
    Ne razumem zasto zakljucavas. Zasto ne odgovoris?
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Re: Niskoomske dizne

Zbog ovoga:

Pravila foruma
    Pre otvaranja teme koristite opciju pretraga. Tema može biti otvorena samo sa jasnim naslovom na čega se odnosi. Poruka MORA da sadrži sve bitne stvari za odgovor. Marka automobila, godina, snaga motora, vrsta i model uredjaja koji je ugradjen. Sve ostalo se briše bez obrazloženja.

Jel ti sad jasno?
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Re: Niskoomske dizne

Sad ti je Alexa odgovorio a ako opet postaviš temu ili nastaviš da ispravljaš Krivu drinu, banovaću te.

Pitanje je teorijsko i ovo nije i neće biti poligon za obuku mušterija kako da "ebu majstoru kevu, pokažu mu vrhunsko znanje a on pojma nema, nauče ga poslu itd..."
      Nek ti odgovori taj koji ti je rekao da treba niskoomski injektori, on možda zna koji auto imaš pa je opravdano ili neopravdano rekao to što ej rekao.

Ako neki majstor ima volje i vremena neka napiše sve o injektorima u "tehničkoj dokumentaciji" ali ja pitam vi mi odgovarate i to pod mora, nema šanse.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X