Zasto ste obrisali moj post gde sam napisao coveku u koji servis da ode ?
To mu napišeš na PP ili mu kažeš da potraži na netu Zavoli grupu sa sve spiskom servisera. U principu upućuje se i u druge servise pa nekad prodje a nekad ne. Ovde ima nekoliko faktora zašto je obrisano, ja sam obrisao.
@Vladaomega,
Uzdrži se komentara... Da je u sibiru i da se pali svakuh pola sekunde ne može ili ne sme da troši 27 litara.
Ok, moja greska sto se tice toga, mada mi nije bila namera da bilo koga reklamiram nego da pomognem coveku jer sam imao lose iskustvo sa tim majstorima sa googla . Pa reko da skratim coveku muke . Istu takvu pomoc sam ja dobio na ovom forumu tada nije moralo na PM. ali ok pravila su pravila.
Znam da je smor da se odgovara svakom na svakakva pitanja ali mislim da je bolje ignorisati pitanje nego davati cinicne odgovore
Sto se tice odlaska u servis, sve sto sam radio u vezi plina, radjeno je u OVLASCENOM SERVISU za Zavoli, sa sajta,kao sto rece moderator. Sto se tice komentara pojedinaca, ne razumem cemu tolika doza provokacija i cinizma? Trazio sam resenje problema koji imam, smatrajuci da ce me neko dobronamerno posavetovati sta i gde da radim, na sta da obratim paznju i slicno, a dobio sam podsmevanje i sprdnju!? Po njima,verovatno bih trebao da skoknem do Italije da zavrsim kurs za ugradnju i odrzavanje plinskih uredjaja, pa tek onda da vozim auto. Hvala vam, sada znam kome ne treba da se obracam za pomoc.
Comment