ubacen sekvent bacene pare?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srce
    CBC Član
    • 08.04.2009
    • 24
    • Nis

Re: ubacen sekvent bacene pare?!

Obrati se auto gas servisu Kolev na altini jer on najbolje poznaje bardolini i garantovano resava problem.tel.0638019793 Vlada.Fobos u svom kompletu ima dizne od 1.5 oma i sive su boje.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

E taj još nisam probao mada me Marković davi godinama
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• starivodnik
        CBC Početnik
        • 04.01.2011
        • 6
        • beograd

Originally posted by srce
        Fobos u svom kompletu ima dizne od 1.5 oma i sive su boje.
        To su te. Zamenio sam ceo rail, ne samo spulne. Nisam se dobro odrazio.
        Sonda ne postoji. To je neko nekad skinuo.
        Dora nisi me razumeo. Nisam mislio na plinski vec na benzinski kompjuter. Znam da kod plinskog sonda nema efekta.
        Da probamo ovako.
        Benzinski komp prikuplja podatke od protokomera, senzora temperature motora i vazduha, radilice i polozaja leptira gasa te na osnovu tih podataka odredjuje kolicinu goriva odn. vreme trajanja otvorenosti dizni.

Ukoliko su na autu svi ti senzori ispravni i auto ide na benzin savrseno kolika bi tu onda bila uloga lambda sonde koje nema ukoliko bi se stavila?

Kompjuter je pretpostavljam uzeo neku srednju vrednost i toga se drzi kao pijan plota.

Ja imam utisak da se u mom slucaju iz nekog, naravno nepoznatog razloga, meni rasteluje plinska mapa, jer auto na benzin ne menja rad. Citajuci po forumima ne pronalazim se u prici rastelovane benzinske mape. Ali najzanimljivija stvar je sto kad udjem ponovo u program podesavanje je onako kakvo je i bilo. Sta se tu desava ja nisam pametan. Kao da dolazi do nekog mehanickog poremecaja negde.

Znaci preporucujes kolewa i to je to.
        Sta bi sa Zokijem iz Panceva? Deluje mi kao da covek zna oko bardolinija.

Comment

• ZoranPA
          CBC Veteran
          • 14.06.2010
          • 162
          • Pancevo

Druze radio sam sa Bardolinijem nesto malo , sto se tice pouzdanosti veoma pouzdan uredjaj ali po meni malo softverski nedovrsen . ( opet da se ogradim da mi ne izbije neko oči : to je lično moje mišljenje ) .
          Što se Bardolinija tiče najbolja preporuka ti je Vlada Kolev sa altine ,jer momak ima višegodišnje iskustvo sa tim uredjajem ( a i Bugarin je , mala šala ) . Kod njega ima i rezervnih delova pa se posao može u kompletu završiti .

Recimo dodješ ko nekog od nas koji ne radimo svaki dan sa tim uredjajem i dijagnostikujemo da je recimo krivac tvoje muke map senzor a nemamo da ga zamenimo onda to nije posao jer trk časkom na altinu kod Koleva po deo . Veruj mi kada se automobil osposobi o jednom trošku ma koliko da košta to je rešenje koje vraća vremenom osmeh na lice .

Vlada bi mogao da se javi na forum i plati reklamu , a ne da ga mi reklamiramo
          Nisam ginekolog al mogu da pogledam ...

Comment

Working...
          X