Peugeot 306 1.8 16V ugradnja auto gasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivankg
    CBC Član
    • 22.12.2010
    • 51
    • Kragujevac
    • Peugeot 306 1.8 16V

Re: Peugeot 306 1.8 16V ugradnja auto gasa

Znam za ovu temu, citao sam je.
    Ali sam milsio nesto da na prvoj strani stoji spisak, sa trenutnim stanjem. Da ne mora stalno da se prati ceo forum.
    Peugeot 306 1.8 16V

Comment

• speedplus
      RIP Bio nam je drug!
      • 15.01.2007
      • 2419
      • LAZAREVAC

Originally posted by banekg
      U temu sam se upleo, jer je pokretac decko iz Kg-a, pa smatram, da ovde svi, treba da budemo iskreni i da se pomazemo, kao neka vrsta prijatelja sa foruma, a ne zbog licnih interesa reklamiranja, pripadnosti asocijacijama, ili trgovinskim odnosima sa nekim ljudima.

Medjutim, jedan od clanova, mi je putem dve privatne poruke, otvorio oci. Ponovo sam bio naivan, i verovao u dobre namere ljudi, ali sledi razocarenje - dobre namere su retkost, a struka se brani bez obzira na istinu (btw. struku niko nije napao, vec pojedince).
      Neznam dali se izmedju ostalog ovo odnosi i na mene.Citajuci izmedju redova i poklapajuci neke detalje ima logike ili gresim?????

Comment

• banekg
        CBC Senator XXL
        • 06.09.2010
        • 1274
        • Nis
        • Toyota Carina e 2.0

Ne, ne, nikako, ljudi nisu ni prisutni u ovoj temi, ima, izgleda, tu svasta, ali bolje da batalimo, na kraju krajeva, nas obicnih korisnika, koji sve to finansiramo svojim novcem, se ne tice.
        Long Live CBC!!!

Comment

• speedplus
          RIP Bio nam je drug!
          • 15.01.2007
          • 2419
          • LAZAREVAC

Originally posted by banekg
          Odnos zadovoljnih i nezadovoljnih - moj otac se bavi odredjenim zanatom 50 godina, svaki dan, i nema nezadovoljnih. Imam prijatelje u Novom Sadu, sa kojima se cujem i vidjam ponekad, pitam ih za Doru - samo reci hvale, nema nezadovoljnih.
          Majstori, ako imate jednu namrstenu musteriju, treba dubiti na trepavice, da bi mu izmamili osmeh po zavrsenom poslu, a ne baviti se statistikom - 30% nezadovoljni, 70% zadovoljni, nema razloga da bude nezadovoljnih.
          Lako je reci,ali kad treba to sprovesti u delo ...
          Ne postoji dobar majstor 100% kao sto ne postoji ni dobra musterija 100%.Cak ni u najsredjenijim drustvima koje cesto uzimamo za uzor.
          Jednostavno treba sagledati sve parametre majstora i odredjene musterije, i tek onda proceniti.
          Ko kako seje,tako i zanje.
          Dubiti na trepavicama da bi zadovoljili musteriju??? Pitam se dali onda musterija dosla da popravi/ugradi nesto kod nas ili ce na kraju traziti i da mu izglancamo onu stvar.
          Isto tako,ponasati se bahato prema musteriji,ocekujuci da nas ona moli,nema nikakvog smisla.
          Korektan odnos je na obostrano zadovoljstvo,ali kako u poremecenom sistemu u drzavi odrediti granice korektnosti???

Comment

• banekg
            CBC Senator XXL
            • 06.09.2010
            • 1274
            • Nis
            • Toyota Carina e 2.0

Pitam se dali onda musterija dosla da popravi/ugradi nesto kod nas ili ce na kraju traziti i da mu izglancamo onu stvar
            Za pocetak, bi bilo dovoljno da kazu ljudima, ovo vam je Landi Renzo isparivac, a ECU je poljski...a ne, fali mi se covek da je ugradio Landi Renzo, kako on kaze, sve full, a onamo lepo pise Stag...das coveku ponudu, sa spiskom delova koje ces mu ugraditi, i cenom, pa izvolite...
            Long Live CBC!!!

Comment

• speedplus
              RIP Bio nam je drug!
              • 15.01.2007
              • 2419
              • LAZAREVAC

Ovo su klasicne prevare,klasicnih prevaranata.Ali mnogi i dalje veruju niskoj ceni i cesto im to pomuti razum da se nesete ni da pitaju sve to sto si nabrojao.
              Mene u vise od 50% slucajeva koji zovu telefonom pita,koliko kosta sequencijalni plin,i dok objasnjavam o markama i kvalitetu, ne slusaju,samo na kraju kazu: "aha,znaci najjeftiniji je xxx eura".Jednostavno gledaju na cenu,a ne ono sta placaju,i takve je najlakse prevariti.A prevaranata,dao bog,u Srbiji ima ...
              Jednostavno,trazite na papiru predracun ,sa svim bitnim navedenim komponentima.Overeno potpisano i to je to.Tako se se radi u postenim zemljama.Ako si posten potpisi i udari pecat da to i potvrdis.

Comment

• nnad
                CBC Veteran
                • 16.01.2008
                • 171
                • pancevo

za ivan kg- kao radi auto, jel ima razlike plin-benzin sto se vuce tice, kolika je potrosnja? inace ja vozim 406 sa istim motorom i kompjuterom presao sam nekih sedamdeset hiljada na plinu za tri ipo godine.

Comment

• ivankg
                  CBC Član
                  • 22.12.2010
                  • 51
                  • Kragujevac
                  • Peugeot 306 1.8 16V

Iskreno ne vidim neku razliku. Po meni i mojoj voznji je isto. Ne stuca i ne zeza nista.
                  Ne primetim cak kad prebaci. Za sad je odlicno.
                  Potrosnju jos ne mogu da izmerim tacno, ali otprilike ide oko 8l na otvorenom i oko 10-11l po gradu.
                  Ovo sad kazem otprilike vrednosti jer ne mogu nikako da proverim tacno, ali provericu nadam se sad kad otopli malo. Ovo je sve mereno na -10
                  Imam neku aplikaciju na telefonu koja mi sluzi za upisivanje servisa, kilometraze... I po njoj je 9,4-9,6 potrosnja (oba ukljuceno: grad i otvoreno).

Primecujem da ima veze i koje je gorivo. Za sad mi je Mol Kragujevac OK. LUKoil mi se ne svidja...
                  Peugeot 306 1.8 16V

Comment

• nnad
                    CBC Veteran
                    • 16.01.2008
                    • 171
                    • pancevo

to je odlicno i forsiraj mol ja mislim da imaju bolje gorivo od ostalih

Comment

• ivankg
                      CBC Član
                      • 22.12.2010
                      • 51
                      • Kragujevac
                      • Peugeot 306 1.8 16V

Ima razlike i u MOL pumpama.
                      Npr primetio sam da MOL na autoputu kod Markovca ima bolji benzin od MOL Kragujevac.

Verovatno je svuda tako. Gas u Cacku je i na MOL i na NIS i svuda drugde 66dinara jos proslog petka.
                      Tako da ce padati izgleda svuda
                      Peugeot 306 1.8 16V

Comment

Working...
                      X