Kod mene u stilu je uredjaj Brc sekvent ugradjen u Italiji 2005god metalno kuciste ecu ! Problem je u sledecem posle zamene termostata spalo je crevo sa vakuma na map senzora. posto nije hteo da ide na plin majstor je pomerio na isparivacu pritisak plina misleci da je membrana. posle vracanja creva od map senzora na vakum auto na plinu ima gutanje gasa a u cacku nema niko dijagnostiku za ovaj uredjaj.Molio bih za neki dobar savet unapred zahvalan !
fiat stilo 1.6 Brc sekvent-problem
Collapse
X
-
Re: fiat stilo 1.6 Brc sekvent-problem
Vrati pritisak kako je bilo i proradice kako treba. Ako hoces bolji savet, nadji nekoga ko ima interfejs i softver i lakse ces nastelovati pritisak. Nije treb'o da cacka kad mu nije za pos'o. Sad ga pitaj sta je radio pa ces bar imati smernicu da li da zavrces ili da odvrces...salim se naravno. Interfejs, softver i moze se razgovarati o popravci.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
-
-
Ima oduvek samo ih je bilo malo na forumu. Razlog je mali broj servisa koji to radi, vrlo mali broj servisa koji zna šta radi i još manji broj servisa koji se upušta u neki stariji model a i njihovoj istoriji ih baš ima, vrlo bogata paleta...
Comment
-
-
Covek koji je bio zastupnik za BRC u Cacku kaze da za ovaj uredjaj maltene u Srbiji nema niko softwer. Ja sad treba da krenem od grada do grada i da proveravam jer sve firme koje sam nasao preko neta kazu dodji pa cemo videti sta moze da se uradi.Ja sam sam pomerao malo po malo pritisak na isparivacu i sad auto radi par dana koliko toliko normalno.Zanima me da li je ikako moguce da se napravi taj pritisak 1.2 bara
Comment
-
-
U nedostatku nečeg pametnijeg, prikačiš manometar pa napred...
Comment
-
-
Problem resen sa zamenom gasne dizne na drugom cilindru. trenutno imam problem sa padanjem broja obrtaja na leru i na benzinu i na gasu.Gasi se posle minut vremena rada na leru.Ociscena klapna gasa problem ostao isti.Ima li svrhe raditi reset benzinskog ecu-a i da li ce se resetom zeznuti brc sekvent itj. njegov komp.
Comment
-
-
Na kucistu ecu pise fly koliko sam mogao videti.Radio sam reset benzinskog dva dana vozio na benzin sve je bilo u redu do prebacivanja na plin.Tu nastaju problemi .Na leru se gasi ako ga ne drzim na gasu a ako se ugasi onda nece lako da upali.Jedino sto sam primetio da cim upalim klimu dize broj obrtaja na 800-900 inace dok radi na leru broj obrtaja oko 700.
Comment
-
-
Što se tiče tvog Fly injection BRC uređaja za gas i dijagnostike tj softvera za njega naveo si
da za ovaj uredjaj maltene u Srbiji nema niko softwer.
Imaju ga samo BRC serviseri koji su kupili licencu,što ne mora da znači da su i ovlašćeni. Jednostavno,svaki serviser koji se upustio u priču o BRC ga IMA.
Osim toga,kako bilo ko da ti garantuje da će ti softverskim podešavanjem popraviti uređaj? Pa sam si gore naveo da su kvazi majstori štelovali...,pa menjali...
Moj ti je savet,ako hoćeš da ti taj uređaj radi korektno,napuni barku i pravac kod nekoga ko može da ti da garanciju na rad. BRC nije nauka ali je specifičan,tako da svaka prečica može skupo da te košta.
Takođe,resetovanje kontrolera skidanjem kleme sa akumulatora te ne vodi rešenju tvog problema.
Comment
-
Comment