zdravo kolege plinasi imam problem mercedes A150. AC sekvent problemi su sledeci. utoku kalibracije ide dobro dok ne dodje da ukljuci 2 i 4 diznu onda kalibracija se malte ne zaustavi tako da yadnjih 10% od prilike traje skoro 5 minuta i tek je ondazavrsi. uy neko podesavanje na leru radi solidno medjutim cim ga isturiram jedno 2/3 puta on iskljuci ubriygavanje u pocetku 1 a sad 4 cilindra. onda ga ugasis pa upalis i on ponovo prorade svi cilihdri dok ga ponovo ne isturiras i oi ponivi iskljuci 4 cilindar. poydrav.
treba mi pomoc
Collapse
X
-
Re: treba mi pomoc
Pravila foruma
Pre otvaranja teme koristite opciju pretraga. Tema može biti otvorena samo sa jasnim naslovom na čega se odnosi. Poruka MORA da sadrži sve bitne stvari za odgovor. Marka automobila, godina, snaga motora, vrsta i model uredjaja koji je ugradjen. Starost, gasnog uredjaja, servisna istorija itd... Sve ostalo se briše bez obrazloženja.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
Comment