problem sa lovato easyfast sekvent.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • valvoline
    CBC Početnik
    • 02.06.2011
    • 1
    • maribor

problem sa lovato easyfast sekvent.

Pozdrav svima na forumu iz Maribora,Slovenija ! xD
    Slucajno naleteo na vas forum trazeci resenje za moj problem. Kupio sam auto hyundai accent 2001g 1.5 sa ugragenim lovato sekvent easyfast.Imam ga 2 meseca,do sada sve u redu ali zadnjih nekoliko dana poce da zafrkava. Ujutro kad je hladan nema problema kad prebacuje iz benzin na plin,kad je vruc u momentu kad klikne da prebaci na plin pocne da piska i curi plina iz raspljinjace,neki sigurnosni ventil ili sta je tamo,nakon 4-5 sekunde prestane,onda prebaci na plin i auto radi normalno.Drugih problema nema,avto radi odlicno i na benzin i na plin,lepo vuce na plin i nema razlike sa benzinom. Ovde u Sloveniji malo majstora za plin,mora da se vozim 120+120km u Ljubljanu pa da vide tamo. I odmah majstor kaze na telefonu nova raspljinaca 200e+rad. xD. Lovđije. xD. Onda sam dobio neki drugi savet,tamo nema zakacenu nikakvu cevku,jedan majstor kaze da izbusim rupu u usisnu granu i da do tamo potegnem crevo sa sigurnosnog ventila,i kad to povežem visak plina iz ventila ce direkno u motor. Jeli to pametno ili ne. Evo i fotke sistema i komponenti.

Unapred hvala za svaki savjet i pomoč. Ako vama treba koji info iz Slovenije slobodno pitajte xD.

Lp. Dejan
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: problem sa lovato easyfast sekvent.

Prvi savet je ispravan,iako je preko telefona,ma koliko da ti se ne dopada.
    Drugi savet izbegavaj,osim ako ne želiš da ti život bude mnoooogo dinamičniji i to bez tvoje kontrole. Razmisli sam pa reci šta da radi taj višak gasa u usisnoj grani ,i to nekontrolisan višak.
    Sam si napisao da se zove sigurnosni ventil....

Comment

Working...
    X