Help, napravio sam glupost

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mfengineer
    CBC Veteran
    • 24.06.2005
    • 145
    • Novi Beograd
    • Mazda 626 i-V6 2.5

Help, napravio sam glupost

Skinuo sam AC dizne da bih ih malo očistio... (3 dizne na railu) Prilikom rasturanja pomerio sam imbus sa zadnje strane, kasnije shvativsi da sam pomerio poziciju centralnog vretena u odnosu na kotvu dizne....
    Nastao je problem kada na plinu dajem gas auto kao da trokira na manjem broju obrtaja, pokusam da odvrnem malo taj sraf (pola kruga), sad do 3k obrtaja radi super, trokiranje nastaje posle 3k.
    Na benzinu radi super.
    Pitanje, da li mogu da naštelujem sam to nekako ili mora negde na servis, ili mi ne gine da kupim lepo novi rail ?
    MAZDA 626 GE i-V6 2.5 125 kw+
  • torlak
    CBC Veteran
    • 10.11.2007
    • 100
    • knjazevac

Re: Help, napravio sam glupost

pa bolje bi bilo da skoknes do servisa,ali ti mozes da se igras ,ipak je to tvoj rejl.

Comment

• -slavisa-
      CBC Član
      • 30.01.2009
      • 84
      • Raska

Verovatno su Valtek dizne u pitanju...pravac u auto gas servis,da im nasteluju hod...ne verujem da to mozes sam uspesno da uradis,posto treba nesto specificnog alata

Comment

• ragazzoni
        CBC Senator XXL
        • 24.02.2009
        • 774
        • Obrenovac i okolina
        • Opel Omega 2.0i-16v

Ako imaš prilagođeni komparater, trebalo bi naštelovati hod, na propisanu vrednost oko 0.6mm, nisam siguran. Razremetio si hod, pa ti se za već programirano vreme ubrizgavanja javljaju neodgovarajuće količine goriva. Ipak na kraju ili na početku, idi u servis.
        ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
        Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

Working...
        X