Holandski auto gas uredjaj Gentec Design

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sacipko
    CBC Član
    • 20.06.2009
    • 36
    • Niš

Holandski auto gas uredjaj Gentec Design

Pozdrav,
    Skoro sam zamenio auto, i kupio Renault Espace III 2.0 16v, koji ima ovaj LPG uredjaj. Automobil dosta trosi i mislio sam da ga pregleda-presteluje neko ko radi te uredjaje. Posto sam iz Nisa, u Nisu to niko ne radi, pa sam mislo mozda ima u Bg-u da neko to servisira.
    Na netu sam trazio, ali ove uredjaje niko ne spominje. Spominju se AG, itd.
    Da li neko zna za neki servis, jer bih ga servisirao (ako za to ima potrebe.) Svakako da ga neko pregleda.
    Hvala
    Renault Espace III 2.0 16v
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Re: Holandski auto gas uredjaj Gentec Design

Koliko sam ja upucen GENTEC su samo kompjuteri za holandske uredjaje.

Ja na nissan-u imam VIALLE LPI plinski uredjaj i na kompjuteru takodje pise GENTEC design.
    Za pocetak vidi sa nekim ko je stucniji ili pokusaj sam da provalis koji zapravo sistem imas.
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• sacipko
      CBC Član
      • 20.06.2009
      • 36
      • Niš

Re: Holandski auto gas uredjaj Gentec Design

U pravu si LPI je
      Sta znate vise o tome? Ima li servisera za te uredjaje?
      Jedan lik sto sam ga zvao u vezi servisa kaze da je mozda landa sonda otisla. Da mozda zato poveceva potrosnju...

Comment

• pejkod
        CBC Početnik
        • 16.06.2009
        • 2
        • nis

probaj...

Originally posted by sacipko View Post
        Pozdrav,
        Skoro sam zamenio auto, i kupio Renault Espace III 2.0 16v, koji ima ovaj LPG uredjaj. Automobil dosta trosi i mislio sam da ga pregleda-presteluje neko ko radi te uredjaje. Posto sam iz Nisa, u Nisu to niko ne radi, pa sam mislo mozda ima u Bg-u da neko to servisira.
        Na netu sam trazio, ali ove uredjaje niko ne spominje. Spominju se AG, itd.
        Da li neko zna za neki servis, jer bih ga servisirao (ako za to ima potrebe.) Svakako da ga neko pregleda.
        Hvala
        probaj koid Vuka ispod Avale kod Vuka kod motela 1000 ruza ja sam isao, pozdrav Dule

Comment

• kdi
          CBC Senator
          • 16.11.2010
          • 238
          • leskovac

skoro sam popravljao jedan espas koji je imao uredjaj kao tvoj(imao je drugi problem,tu sam negde na forumu i pisao o tome)..

ako ti auto na plinu radi kako treba(lepo vuce,ne secka..)dzaba ti dijagnostika,nego vidi ti filter za vazduh,pritisak u gumama,gume,trap tj reglazu,da ti neki tocak ne blokira...inace i ja imam taj auto samo sa drugim sis(AC) i potrosnja mu je na otvorenom 10l,sa klimom 11-12l od 3-7 putnika(cisto da imas uvid i radio sam ih jos desetak i svi su sa tom potrosnjom,gradsku nisam ni merio jer je po meni to nerealno,ovo je u slucaju da ti je neko dao dezinformaciju da treba da trosi 8l,to je cest slucaj)

da ga neko pregleda mislim da bi trebalo a servis mislim da ti se nece isplatiti a mislim da ga i neces naci..inace ti su uredjaji dosta kvalitetni i prelaze podosta km...neko moje misljenje je da prelaze preko 200 000km i vise bez problema...

pozdrav

Comment

• sacipko
            CBC Član
            • 20.06.2009
            • 36
            • Niš

U pravu si, ja msm moj auto, uopste nema filter vazduha sa sve kucistem!!!

A i moj trosi 11-12l na 100km na otvorenom sa klimom. bez klime max 11. A po gradu bije ravno 20l/100km
            Misli da kad nadjem kuciste i filter, i kad postavim, mora da trosi bar 10-15% manje plina...

A jedan lik koji ima kao moj, kaze da mu trosi do 12i bezolovnog (posto nema plin), a na otvorenom do 8. I meni, iskreno bilo pomalo krivo.
            Sad si me utesio
            Last edited by sacipko; 26.08.2011, 09:42. Reason: dopuna texta

Comment

• mistermobil
              CBC Senator XXL
              • 09.11.2008
              • 469
              • pecinci

Na Fiat Marei od roditelja je crkla neka pumpa u boci rezervoaru,ima ugradjen auto gas uredjaj iz Holandije.Niko ne zna da uradi,bio sam u NS na par mesta,kazu mi,bolje to izgradi napolje i ugradi novi uredjaj.Medjutim morao bi sekvent,a moji nemaju novca trenutno.Ima li neko resenje,izvinjavam se na upadu u temu
              Ko leti,vrijedi
              Ko vrijedi,leti
              Ko ne leti,ne vrijedi..
              (Grunf,TNT..)

Comment

• milan010
                CBC Početnik
                • 27.09.2011
                • 1
                • pirot

Odg: Holandski auto gas uredjaj Gentec Design

zna li neko kako se krecu cene za ag plin?
                npr cena procesora

Comment

Working...
                X