Nedavno sam ugradio gas (Landirenzo) u Daciu Sandero, 1.4 MPI, 75 KS (K7JA) u garantnom roku, pa onda znate koliko to košta. Prijatelj auto-električar pogledao, kaže dobro odrađeno, isto kao i kod njega u servisu gde radi, ali....Pošto nije iskusan gasadžija, preporučio mi je da se raspitam dok ne odem na prvi redovan servis da li je potrebno ubaciti tzv Flash lube ili kako je on zove kapaljka koja kako mi je objasnio služi da hladi sedište ventila. E sad bih ja vas molio za mišljenje pošto će prvi redovan servis naići veoma brzo, a znajući naše servise verujem da će odgovor na moje postavljeno pitanje da li to treba, biti - naravno da ti ne treba, pa ko ti je to rekao. Hvala unapred.
Da li treba "Flash Lube" ili ne?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by slavko_bgd View Post@novikorisnik:
Sve što je potrebno piše u Vašoj servisnoj knjižici gasnog uređaja.
Comment
-
-
Da ali nije proizvodjac motora ni predvideo flash lube da dodajes u motor. tako da je rebus podjednak.
ako tako gledas na stvar.
koliko uljnih para udje preko iber-laufa , i one podmazuju. .nemam pojma koliko ta kolicina iz flash-lubea moze da se pravilno rasporedi za sva 4 cilindra ,i koliko to moze da ohladi bilo sta .kad kaplje samo na jednom mestu? . ako cemo vec da teramo mak na konac.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Pitaš i daješ odgovor i pitaćeš dok ne dobiješ odgovor koji želiš čuti a onda ćeš pitati da dobiješ suprotan odgovor.
Rečeno je netraba iz nezavisnog izvora, rečeno je piše u knjižici od "zavisnog" ili ovlašćenog izvora, i ja kažem ne treba mada to i nije bitno.
Svakako si ga već ugradio pa nema potrebe da ga vadiš...
Naravno da proizvodjač gasnog uredjaja ne zna od čega su ventili jer ih nije on pravio i sad ćemo željno iščekivati da prvi ugradjen Sandero dodje do 50K da bi videli oćel pući...
Ne sekiraj se, odavno je prvi prešao tu kilemtražu, nije tvoj
Katanac.
Comment
-
Comment