mapa je ok, i odstupanje je korektno s tim da moze jos da se fino podesava opseg 2-6miliS ubrizgavanja na nacin da se poveca mnozioc.
treba pomeriti prvu i drugu tacku mnozioca nagore, pri tome drugu tacku i ulevo da bi se mogao direktno podesavati ler neoptercenog motora.
treba pomeriti prvu i drugu tacku mnozioca nagore, pri tome drugu tacku i ulevo da bi se mogao direktno podesavati ler neoptercenog motora.
Treba pomeriti i tacku mnozioca sa pozicije 17mS nalevo na 15,7-15,8mS da bi se na tom mestu korigovala kriva (premalo goriva tj siromasna smesa).
Na nekoj od predhodnih slika me je Dora pitao kako je toliko visoka temperatura na senzorima, proverio sam falilo je malo antifriza G12 i to sam dodao.
Snap Shot nije baš urađen na punoj radnoj temperaturi jer sam žurio da izbacim sliku a jeste na leru bez opterećenja. Bio sam u grazaži.
A kad su mi radili dijagnostiku u BMW servisu su mi kao napomenu napisali da mi Lambda radi ali da je malo troma ili zbog dugog stajanja auta ili je zaprljana jer je auto bio 3 god na carini ne paljen i ne vožen.
Ako su lambda sonde prikazane na donjem osciloskopu kao Pink i Bordo (bojama kojima su i tekstualno obeležene) signal onda to radi kad na leru dajem gas skaće do maximuma.
E sad ako su te dve lambda sonde naknadno ugrađivane taj deo već ne znam da li su OK i da koje su.
napomena: ako je snimak mape nacinjen kada je motor bio na leru bez opterecenja onda postoji moguci problem sa zaptivanjem usisne grane, podesenosti usisnih ventila odnosno faziranja bregaste, ili da nije dobro izvrseno zaptivanje LPG na mestu ubusivanja uvodnika gasa u usisnu granu.
Sw.Brick,
Nemam reči.
Oduševljen sam preciznošću kojom si mi objasnio probleme i moguće fino podešavanje mape.
Zaista ti još jednom VELIKO HVALA!!!
Comment