Pitanje za Doru i ostale.Da li neko zna koje je marke ovaj komp. sekvent auto gas.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rade Majstor
    CBC Početnik
    • 06.02.2011
    • 4
    • Beograd-Zemun

Pitanje za Doru i ostale.Da li neko zna koje je marke ovaj komp. sekvent auto gas.

Kao prvo pozdrav svim članovima CBC,novi sajt je dosta bolji i pregledniji nego prošli.Kao drugo izvor mog problema je kao što ćete na slikama videti komp. za sekvent.Naime kupio sam auto sa ovim plinskim uređajem ali na kompu nema oznake proizvođača niti iko ovde u
    BGD t.j.one kod kojih sam išao Rašić,Kolew itd.. nema softver za ovaj komp niti zna ko ovaj komp proizvodi .Zato molim Doru i ostale članove CBC koji imaju isti takav ili znaju koji je ovo komp. i ko ga proizvodi da mi odgovore bio bih im vrlo zahvalan.U suprotnom biću prinuđen da zamenim ceo prednji kit sekvent sistema.Ukoliko neko od članova CBC ima softver za ovaj komp. a profesionalno se bavi plinskim uređajima neka mi zakaže servis,živim u Zemunu tako da mi ni NS nije daleko.Unapred hvala.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Eureka gas ili Versus.. nemam ništa za to...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• galileo5
      CBC Veteran
      • 31.03.2005
      • 131
      • Leskovac, South Serbi

Odg: Pitanje za Doru i ostale.Da li neko zna koje je marke ovaj komp. sekvent auto ga

Doooosta kasnim ali ako ti znaci nesto, imam software...

Comment

• Rade Majstor
        CBC Početnik
        • 06.02.2011
        • 4
        • Beograd-Zemun

Odg: Pitanje za Doru i ostale.Da li neko zna koje je marke ovaj komp. sekvent auto ga

Hvala ti što si odgovorio na moje pitanje u vezi kompa.Ako možeš pošalji mi software na mail
        Code:
        [EMAIL="rademajstor@open.telekom.rs"]rademajstor@open.telekom.rs[/EMAIL]
        a bilo bi i poželjno da mi kažeš koji je ovo komp i šta treba od alata za kalibraciju.Pokušao sam da ti pošaljem privatnu poruku ali nisam uspeo.Unapred hvala.

Comment

Working...
        X