Ugradio sam plin pre dana tomaseto + Ac stag itd. Zanima me koga bi mi preporucili u Kragujevcu ko zna da uradi lepo mapu? U pitanju je fiat coupe 16 v turbo 140kw.
Mapiranje u Kragujevcu?
Collapse
X
-
Odg: Mapiranje u Kragujevcu?
Svaki majstor će biti oduševljen da ti to odradi na tom autuPropade sve načisto, sad i profesori rade gas
Javiće se neko iz okoline valjda, imal koja slika, zanima me onako
-
-
Originally posted by prof.Stefan View PostEvo nekih slika mada se slabo sta vidi, rail je ispod usisne grane, a rasparivac kod akumulatora , komp se vidi gde je.Ugradnja plus delovi su me izneli 450e (naravno sve je novo) i trajala je 12 sati sa skidanjem usisne grane.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Nisi morao baš toliko da se mučiš ali dobro je da ima u temiIdi do Kraljeva, nemoj da ti je daleko...
Comment
-
-
Odradio sam mapu juce u AC Rasicu usluga je kao i uvek na visokom nivou i bez cekanja. Auto mi ide dosta bolje stim sto nema vise rupa u vuci, do 4500 rpm ide 10% slabije nego na benzinu a preko 4500rpm 15-20%. Sve u svemu sam zadovoljan uradjenim poslom. Uskoro stizu video zapisi
Comment
-
-
Nisam davno video ******stije teme... zove se mapiranje u Kragujevcu, rasputuje se za Kraljevo, završilo u Beogradu a zna se za nekog koji je završio mašinski i zna baš Stag... a MV ko šiša....
Otprilike kao u kameno doba kad se pričalo ej čuo sam da neki tamo imaju nešto toplo i sija, zovu je vatra...
Comment
-
Comment