U voznji sistem prebacuje na benzin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko RS
    CBC Član
    • 08.12.2011
    • 13
    • Teslić
    • Lancia Kappa

Odg: U voznji sistem prebacuje na benzin

Dora dobro si rekao "nije ovo škola" i netreba niko nikom da se izvinjava pogotovo zbog neznanja ali tebi nebi bilo loše da se vratiš malo u školu i da se naučiš lijepom ponašanju i uljudnoj komunikaciji, pričaš sa ljudima kao da si ti nuklearni fizičar a mi neki đačići.
    P.S. Pročotao sam par tema i ni u jednoj nisi nikom pomogao ili dao konkretan savjet već svugdje pametuješ (doduše ovde si rekao čovjeku da pregleda napajanje što me je jako začudilo) ali to i netreba da ikog čudi čim pročita tvoj potpis.

Comment

• Marko RS
      CBC Član
      • 08.12.2011
      • 13
      • Teslić
      • Lancia Kappa

Meni se ovo prebacivanje na plin dešavalo po samoj ugradnji plina i bio mi je nizak pritisak na isparivaču.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

More Marko ne ori drumove, nema ja više vremena i živaca i bio sam glup što sam i do sada imao na takve kao ti. Šta je svrha tvoje poruke u ovoj temi? Da mene naučiš pameti, lepom ponašanju? Ti ćeš da mi kažeš da nisam nikom pomogao, od jutros sedim i drndam ovo da bi radilo i da bi ti mogao da me kritikuješ a nisi pročitao ni F od foruma.

"Samo da pitam" nema veze sa prethodnim delom teme što sam upozorio i probao da pomognem umesto da obrišem poruku i pravim se blesav pa kad se svi nauče a nama lepo

Svakih mesec dana mora da naidje jedan koji zna da ja ne moram nositi cipele 45 nego može i 39 ali se pravim važan.

Mislim mani me se...
        Svaki odgovor na ovo biće trajni ban.
        Ne odgovaram na PP zbog toga što ne mogu više pisati 60 privatnih pruka na dan, lakše mi je kad se otvori tema na forumu, neko pomogne, a opet ako je neko mušterija glupo je da me ovde u temi pita kad mogu doći na servis, teško ti je da to shvatiš?

Dve poruke iznad nemaju veze sa životom i temom.
        Ja sam imao takav problem bio je mali pritrisak... lepo je što neko hoće da pomogne ali odmaže.
        Mali pritisak izaziva pištanje prekidača i nema nestanka struje. Čitajte šta je čovek napisao.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Marko RS
          CBC Član
          • 08.12.2011
          • 13
          • Teslić
          • Lancia Kappa

Nije tačno da mali pritisak na isparivaču ne dovidi do nestanka struje na prekidaču jer računar taj mali pritisak prepozna u smislu da ti je nestalo plina i sam sve pogasi (takođe pogasi i lampice na prakidaču) i pređe na benzin.
          P.S. Jaka ti je ta da svaki odgovor na tvoj post povlači ban (jako demokratično), ali nema veze samo uživaj.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Nemam ja vremena za ovo. Lupetaš u vezi prekidača, mesec dana pauze... Najbolje da se sada raspravljam sa tobom jedno deset dana... ne budi smešan.

Ko ima "sličan problem" neka otvori svoju novu temu. Ima mesta na disku dovoljno..
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X