ima,zaboravi sve ono što sam gore napisao
Lovato fast - neuspelo povezivanje
Collapse
X
-
-
-
Problem sa povezivanjem je egzistirao samo dok Ivan (AC Rasic) nije umesao prste u to.
Ivan, jednostavno, zna.
U svakom slucaju, hvala svima na trudu.
Comment
-
-
Dora i Ivan bejahu na pocetku jedini koliko se secam koji su znali...EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Ne sumnjam da sada i pored njih ima dosta plinadzija koji odlicno znaju svoj posao, ali kao i u svakom poslu, ipak postoje male tajne velikih majstora.
Comment
-
-
Originally posted by alexa05 View PostDora i Ivan bejahu na pocetku jedini koliko se secam koji su znali...
Comment
-
-
Evo da i ja napišem nešto vezano za ovu temu.
Na više kompjutera AC Stag i sa više različitih kablova mi se dešavalo i na kraju sam uzeo instrument u ruke i riješio problem.
Dešavalo mi se da sa originalnim AC Stag interface-om ne radi a sa nekim lijevim interfaceom spoji iz prve. Problem je napajanje TTL to RS232 konvertora.
Iz nekog razloga +12V sa plinskog ecu-a nestane. Nešto odvali na ploči valjda.
Sada mi interface-i imaju briknu na koju mogu spojiti sa akumulatora preko osigurača od 1A napajanje i radi perfektno svaki put.
Napominjem ovo je moje iskustvo na AC Stag kontrolerima ostale izbjegavam a i nema ih nešto u mojim krajevima. Tek po koji Landi OMEGAS I Zavoli Alisei.BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300
Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C
Comment
-
Comment