hyundai trajet 2.0 16v 100kw i enormna potrosnja gasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stele12345
    CBC Početnik
    • 17.01.2012
    • 1
    • novi sad

hyundai trajet 2.0 16v 100kw i enormna potrosnja gasa

kupio sam nedavno ovaj automobil i u njega ugradio uredjaj AC stag 4+ , tomasetto + tocak boca.
    napunio bocu do kraja na Avia pumpi i presao 100km gradske voznje,kad mi indikator potrosnje gasa upalio rezervu...
    odem na pumpu da napunim rezervoar, ono potrosnja 21 l. opet predjem 100km gradske voznje i dospem ponovo kad ono
    15 l , taman sam pomislio da je sve ok,kad na trecem dosipanju 23l na 100km.Automobil je tezak oko 2 tone.
    da napomenem samo da je benzina trosio u gradskoj voznji oko 13 -14l. ovo mi je jako velika razlika u potrosnji pa
    me interesuje da li je to do kvaliteta gasa,ili do gasnog uredjaja, posto motor radi dobro i na benzinu i na plinu.
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Odg: hyundai trajet 2.0 16v 100kw i enormna potrosnja gasa

Do metode merenja je. Isprazni bocu, napuni je i izmeri kilometrazu za koju je ispraznis. Onda racunaj potrosnju.
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Marko RS
      CBC Član
      • 08.12.2011
      • 13
      • Teslić
      • Lancia Kappa

Originally posted by Plinadzija View Post
      Do metode merenja je. Isprazni bocu, napuni je i izmeri kilometrazu za koju je ispraznis. Onda racunaj potrosnju.
      Neznam kako misliš da je do metode mjerenja, pa čovjek sa punom bocom pređe 100 km i dospe (opet punu) 21 litru, ponovo pređe 100 km i dospe 23 l, znači da troši preko 20 l plina. Jasno da jasnije nemože biti. Tako je i mene majstor ubjeđivao da će mi auto trošiti isto i plina i benzina kad on tuče plina 20 a benzina 12 i onda mi kaže da je do kvalitete plina. Šta ja sad treba da idem u Austriju da sipam plin ? Kad treba da uzmu 9oo + evra, med i mlijeko a kad ih strpaju u džep ne **** te ni zašto. Batina je iz raja izašla.

Comment

• RAmireZ.117
        CBC Početnik
        • 19.01.2012
        • 7
        • North

Originally posted by stele12345 View Post
        kupio sam nedavno ovaj automobil i u njega ugradio uredjaj AC stag 4+ , tomasetto + tocak boca.
        napunio bocu do kraja na Avia pumpi i presao 100km gradske voznje,kad mi indikator potrosnje gasa upalio rezervu...
        odem na pumpu da napunim rezervoar, ono potrosnja 21 l. opet predjem 100km gradske voznje i dospem ponovo kad ono
        15 l , taman sam pomislio da je sve ok,kad na trecem dosipanju 23l na 100km.Automobil je tezak oko 2 tone.
        da napomenem samo da je benzina trosio u gradskoj voznji oko 13 -14l. ovo mi je jako velika razlika u potrosnji pa
        me interesuje da li je to do kvaliteta gasa,ili do gasnog uredjaja, posto motor radi dobro i na benzinu i na plinu.
        Nov sam na forumu. Ne znam da li smem da reklamiram majstora koji u Vojvodini važi za najboljeg, tako da svi novosadski taksisti prevaljuju sto i više km do njega? Ako ne smem, idi na taksi stanicu pa se raspitaj. Rešićeš problem.

Comment

• Plinadzija
          CBC Senator XXL
          • 29.07.2008
          • 1514
          • Paracin

Originally posted by Marko RS View Post
          Neznam kako misliš da je do metode mjerenja, pa čovjek sa punom bocom pređe 100 km i dospe (opet punu) 21 litru, ponovo pređe 100 km i dospe 23 l, znači da troši preko 20 l plina. Jasno da jasnije nemože biti. Tako je i mene majstor ubjeđivao da će mi auto trošiti isto i plina i benzina kad on tuče plina 20 a benzina 12 i onda mi kaže da je do kvalitete plina. Šta ja sad treba da idem u Austriju da sipam plin ? Kad treba da uzmu 9oo + evra, med i mlijeko a kad ih strpaju u džep ne **** te ni zašto. Batina je iz raja izašla.
          Ti mene ne razumes.

Originalno postavljeno od Plinadzija
          UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• kdi
            CBC Senator
            • 16.11.2010
            • 238
            • leskovac

sto kaze PLINADZIJA i nikako ali nikako drugacije!!!

Comment

• ediedi
              CBC Početnik
              • 26.09.2012
              • 2
              • beograd

Nas gas je losiji po kvalitetu od okruzenja.Moj Trajet sa npr Bosanskim gasom na otvorenom (tuzla -bjeljina) trosi 10l a sa nasim oko 12l
              Grad je okoo 15l.Toliko mi je trosio i pasat kar.86. sa Lovato uredjajem.Na pumpui svaki put tocim "pun" pa reset malog kilometar sata i nema nagadjanja koliko trosi.A to sa losijim gasom traje vec nekih 5-6 godina a moram da napomenem da je gas u Bosni jeftiniji 20% i vise ....tj oko 1.10KM
              Sekvent uredjaj moze da se nasteluje programom za odredjeni uredjaj.

Comment

• ediedi
                CBC Početnik
                • 26.09.2012
                • 2
                • beograd

Da dodam i ovo mada je proslo dosta vremena.U zimskim uslovima Trajet ima nesto vecu potrosnju.Pogotovo po snegu gde ulicama se vozi 30-40 ili drugom-trecom brzinom kao i svi automobili.Ti si to napisao u januaru i mozda je to razlog vece potrosnje nego uobicajeno.

Comment

• speedplus
                  RIP Bio nam je drug!
                  • 15.01.2007
                  • 2419
                  • LAZAREVAC

Originally posted by Marko RS View Post
                  Šta ja sad treba da idem u Austriju da sipam plin ? Kad treba da uzmu 9oo + evra, med i mlijeko a kad ih strpaju u džep ne **** te ni zašto. Batina je iz raja izašla.
                  Neznam iz kog razloga,globalizujes problem.Nisu svi majstori isti,a takodje ni musterije.Ako imas problem s potrosnjom,stavi majstora u auto i vozite se 100km pa onda zajedno na pumpu,da on plati,ako je potrosnja nenormalna.Posle toga mu ostavljas auto da sredi,i posle intervencije opet idete zajedno na probu potrosnje.Mislim da je pametnije potrositi vreme na to,nego li kukati po forumima.A ako sumnjas-te u kvalitet gasa,prijavite inspekciji.Tako ce situacija biti jasna,da ne nagadjate i pljujete jedan drugog.A mozda na kraju krajeva,postoji problem na tvom autu,pa je potrosnja plina,daleko veca nego li benzina.Na primer mozda ti termostat zaglavio u delimicno otvorenoj poziciji,sto potrosnju benzina povecava za litar,a plina za 5 litara.

Comment

• banekg
                    CBC Senator XXL
                    • 06.09.2010
                    • 1274
                    • Nis
                    • Toyota Carina e 2.0

Automobil je tezak oko 2 tone
                    Da li si siguran da ti u gradskoj voznji trosi 13-14l benzina? Problem se obicno nalazi u sarenim lazama o potrosnji benzina.
                    Long Live CBC!!!

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Dragi drugovi i drugarice, moram o nekako suptilno da vam kažem ali odgovarate na poruku od pre skoro godinu dana a dotični nije bio na forumu od Aprila meseca...

Klik na ime pa klik na profil pa sve vidiš
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• banekg
                        CBC Senator XXL
                        • 06.09.2010
                        • 1274
                        • Nis
                        • Toyota Carina e 2.0

Ediedi se prvi primio
                        Long Live CBC!!!

Comment

• speedplus
                          RIP Bio nam je drug!
                          • 15.01.2007
                          • 2419
                          • LAZAREVAC

ko nam je kriv.Pusti nas,bre,da uzivamo.Vidis da smo se uziveli,sad si sve pokvario

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Pa ima na stotine živih tema a vi se uvatili ove mrtvaje
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• slavko_bgd
                              CBC Senator XXL
                              • 24.03.2009
                              • 771
                              • Batajnica
                              • Stilo 1.6 16V MW

Jbg, kad nema nikakve dobra je i glupa žurka...ili ne?
                              Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

Working...
                              X