Saab 900 SE, ne radi turbo na plinu.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Odg: Saab 900 SE, ne radi turbo na plinu.

Postoje dva rešenja kad se neko davi.
    1.Švićneš ga lopatom po glavi pa kad se onesvesti izvučeš ga napolje.
    2. Pustiš ga da se dodavi pa kad onemoća izvučeš ga napolje.

Dok se koprca ne prilazi... Ovaj se koprca
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Srba
      CBC Početnik
      • 18.01.2012
      • 6
      • Bgd

Originally posted by Put-in View Post
      Srbo, čitaj bre malo čoveče. Dora ti nije odgovorio na početku kako treba jer te čovek nije razumeo. Inače je on jedan od boljih autoplin majstora u Srbiji. Ajde, ajde nemoj sad Doro da se duvaš
      Ne stavljaj BRC za živu glavu, nego odi do Dore u NS da ti čovek to uradi kako treba. Pusti njegove preporuke, zeza tebe on, jer nema šta drugo da radi danas, sigurno nije niko došao da ugrađuje gas, .
      Citam Putine Lepo sam napisao jos jos na pocetku da kompijuter nema turbo mod.Sta je tu nejasno? Jos posle vredja sto mu kazem istinu. Ne znam ko je hed admin ali ocigledno da je veoma tolerantan covek kad dopusta takvo pisanje .Strasno.Trazio sam pomoc a dobio sam vredjanje.

Ne bih da idem kod Dore..ne zbog prethotdnih postova, nego zato sto mi nije predlozio nikakvo resenje. Ako je njegovo resenje nov prednji deo AC ili neki drugi koji kosta 250+ruke onda za to ne moram da idem u NS..
      Doro, ne znam zasto si se zakacio za moju temu al ako ne mozes da mi pomognes molio bih te da mi ne odmazes i da me ne vredjas.

Comment

• bmiillan
        CBC Senator XXL
        • 18.04.2005
        • 393
        • beograd
        • clk 200k

Doro kako ti ne dosadi da se natezes sa strucnjacima? to je radilo na onom drugom
        sabu pa sto da ne radi na ovom. kazi lepo coveku ono sto zeli da cuje: treba mu jaci
        isparivac, pa ako ne jedan onda dva ili tri. a najbolje bi bilo da izbaci i sekvent pa da
        stavi uvodnik direktno u usisnu granu i da tako vozi. tako ce da ide ali verovatno
        vertikalno u vis.

trazio si pomoc i dobio si je, ali sto neces da prihvatis tu pomoc, tu ti vec nema pomoci.

istina boli i to mnogo.
        nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Vi danas ne čitate lektiru ali bi trebalo da znaš za ono " ma pustio bih ja njega ali neće on mene" ...

Ne vredjam ja tebe nego ti mene.

Učiš tatu kako se prave deca. Bar tri puta sam ti rekao da ideš kod majstora koji će ti to rešiti. Turbo mod pa turbo mod pa turbo mod.... Pa nema ni taj Beorol sve brate... Pre turbo moda nije bilo turbo auta na plin, čekalo se da Srba to izmisli

Dokoni ste, i ja sam Opako me nervira ovaj VB pa u pauzi nerviranja oko podešavanja dodjem ovde da se razonodim

Stvarno, gde je taj Head admin? Čubs, jesi čuo da je čovek tolerantan, nemoj posle da......

https.autogas.rs

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by bmiillan View Post
            Doro kako ti ne dosadi da se natezes sa strucnjacima? to je radilo na onom drugom
            sabu pa sto da ne radi na ovom. kazi lepo coveku ono sto zeli da cuje: treba mu jaci
            isparivac, pa ako ne jedan onda dva ili tri. a najbolje bi bilo da izbaci i sekvent pa da
            stavi uvodnik direktno u usisnu granu i da tako vozi. tako ce da ide ali verovatno
            vertikalno u vis.

trazio si pomoc i dobio si je, ali sto neces da prihvatis tu pomoc, tu ti vec nema pomoci.

istina boli i to mnogo.
            Objasnio sam, izludeh od ovog foruma pa je ovo rekreacija moždanih vijuga, svih dve...
            Rečeno mu je da mu treba jači isparivač i to je istina i da mu treba podešavnje i to je istina ali on zna svoju istinu. Dok je kulturan ćeraćemo se

https.autogas.rs

Comment

• Plinadzija
              CBC Senator XXL
              • 29.07.2008
              • 1514
              • Paracin

A brises moje postove, zalicu se upravi!

Aj Srbo ti lepo reci sta bi voleo da napisemo, tj. kakvo ti resenje najvise volis pa cemo lepo da napisemo to sto ti hoces.

Moje misljenje: Ako ti ne umes ili neki majstor ne ume da podesi ne znaci da ne moze da se podesi. To sto tebi pali lampicu tubo mod je samo zvaka tog majstora koji ne ume. Inace i taj isparivac je sasvim dovoljan da taj auto ide kako treba, montirao na vise turbo automobila sa vise kw nego taj tvoj i sve radi kako treba kad se malkice doda pritisak.

To sto neko ima da ti uvali BRC ecu i Tomasetto reduktor ne znaci da ti to resava problem, BRC samo u ovlascenim servisima, nema cackanja ispod kruske, nije dostupno a ni preporucljivo da radi neko ko nema tri blage o tome.
              UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Re: Saab 900 SE, ne radi turbo na plinu.

Nisam ja brisao ništa mamemi....

https.autogas.rs

Comment

• TECA
                  CBC Senator XXL
                  • 14.10.2007
                  • 2355
                  • Oz

Molim vas , ako ima neko ko se razume dobro u seq. sis., da mi kaze da li ce mi kompijuter BRC GENIUS MAX zajedno sa iparivacem Tomaseto od 160 kw resiti problem? Da li taj kompjuter ma mogucnosti za turbo mod? (ps.bakarne cev su 8mm)
                  Koliko znam ,brc nema kompjuter sa takvom oznakom,takvu oznaku ima brc isparivac....a vec pominjes da je u toj kombinaciji tomaseto isparivac....a opet ako je komp brc sa nekim drugim nazivom,ima onda i mod za turbo....ali,kad se sve sagledas,najeftinije ces proci sa AC,hocu reci da ako kupis taj brc(iz dosada prilozenog,zesci karabudz na tom pajeru),najverovatnije da to nece proraditi nikada....pa vidi sta ti je ciniti

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

cek da probam ove nove opcije... user, ban... kako ono bese?
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Nema nam Srbe, da mu se nije šta desilo????

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

da nije nesto zbog mene?
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Hrkljuš je na tebe svakako...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X