Fiat Punto 2009 koji uredjaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pajper
    CBC Početnik
    • 18.01.2007
    • 9
    • Nis

Fiat Punto 2009 koji uredjaj

Zanima me koji uredjaj je optimalno ugraditi u ovaj auto dobio sam vise ponuda i saveta svodi se na sledece isparivac Tomaseto,Racunar Stag 200 ili Stag-4, dizne Valtek, turska boca i multi ventil...predlog ,ponuda na dragan.pavlovic@rocketmail.com i ovde svaki savet dobrodosao pozdrav.
  • pajper
    CBC Početnik
    • 18.01.2007
    • 9
    • Nis

Odg: Fiat Punto 2009 koji uredjaj

Dajte neki konkretan savet razgovarao sam sa par servisera plina u Nisu o varijantama uradjaja i dobio sam objasnjenje da varijanta koju sam ja pomenuo nije dobra zbog montaze i busenja usisne grane i da je bolje da se opredelim za Lovato ili Landi ...ima li ko savet objasnjnje preporuku...pozz.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ti što savetuju lupetaju i mažu oči, Lovatove ili Landijeve dizne se stavljaju na krov pa je bolja montaža? Stag 200 ne bih ni ja preporučio sem ako nema baš ništa drugo a ti želiš baš sada da ugradiš gas iz razloga lošeg kućišta kompjutera. Ostalo je sve manje više isto i dovljno dobro za taj auto.

Uglavnom biraj servis i prepusti njima. Plati pošteno i zahtevaj svoje pošteno. TO je jedini dobar savet.

Odeš u poslastičarnicu u naručiš tortu ali ga pre toga prispitaš za sve sastojke, ukažeš mu da neki od njih baš i nisu na mestu (piše na netu, kaže drugi poslastičar) i zahtevaš da ti napravi tortu od baš tih sastojaka mada onda to nije torta koju on inače pravi i ali treba da garantuje za nju da će ti se svideti

Mislim da bi od svakog poslastičara dobio u glavu prvu tortu koju dohvati
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ivan M
        CBC Član
        • 24.12.2009
        • 14
        • Kragujevac

Misli da je dobra varijanta Ac stag 4 plus da stavis jer je nesto kvalitetnije izrade kuciste i sama instalacija koja ide uz to od stag 200 a mala razlika u ceni gde netreba stedeti,isparivac tomaseto i valtek crvene dizneb turska tocak boca ja to imam i odlicno mi sada radi poz.

Comment

• pajper
          CBC Početnik
          • 18.01.2007
          • 9
          • Nis

Hvala za savete nisam poslasticar ali kao kolega pekar tj kao elektronicar razumem osnove da ne kazem i sustinu a pitam iz preventive i radoznalosti da se poso odradi kako treba.Jos samo par pitanja rekli su mi da u kompletu neide senzor temperature vode bez njega moze da radi ali ga oni uracunavaju dodatno...?A cevi za plin moze 6 ali mi stavljamo 9?...Prodje me zelja za kolacima ...

Comment

• Plinadzija
            CBC Senator XXL
            • 29.07.2008
            • 1514
            • Paracin

Vidis, kad bi kod mene dosao da se tako izvoljevas lupetanjem gluposti ja bih ti pokazao plesni korak "180 - avanti". Idi vec da ti ugrade plin u kola, ako ne valja zali se, ako ne mogu da naprave kako treba trazi pare nazad. Ovako nikad neces da ugradis gas.
            UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Kolega Plinadži ja je pragmatičan odma bije u srž
              Nevalja kad puno znaš, što reče ak oznaš da su kolači štetni nećeš ih jesti ali onda propuštaš zabavu

Dugo se spremam da napišem članak na tu temu debelih cevi i ostalog srozvanja kvaliteta materijala ali će uvek neko od kolega biti pogodjen pa oslažem

Šta da ti kažem, savet, čitaj forum i biće ti sve jasno, traži truda ali svako znanje košta

Cevi trebaju biti 1 mm to "može i" 0.5 ili 0.6 nije dozvoljeno, nije ni 0.9 mm ali sad je to trenutno najbolje što se može naći. Odnosi se na debljinu zida cevi.

A za senzor ne znam ko je i za koji uredjaj rekao ali za AC je neophodan i dolazi u kompletu.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Plinadzija
                CBC Senator XXL
                • 29.07.2008
                • 1514
                • Paracin

Na fast smartu nije neophodan, meri se temperatura gasa a ujedno i vanjska temperatura preko istog senzora kad auto ne radi. Doplacuje se da se ugradi. Eto sta se desi kad covek preuci, pomesa mu se sve i onda isto nema pojma niocemu jos gore nego kad je poceo da uci. Zato poslusaj najponavljaniju recenicu ovog foruma: "Izaberi majstora i servis i njima prepusti da biraju uredjaj i kofiguraciju!"
                UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• pajper
                  CBC Početnik
                  • 18.01.2007
                  • 9
                  • Nis

Dobro hvala na trudu inace obazrivost dolazi iz iskustva(negativnog) hvala svima.

Comment

Working...
                  X