AG Autogas Holandski uredjaj

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gojkovic_ks
    CBC Član
    • 19.10.2010
    • 16
    • Krusevac

AG Autogas Holandski uredjaj

Pozdrav! Posedujem ovaj uredjaj, koji je razmontiran sa auta... Interesuje me postoji li neko koga znate da moze sve to samo da mi vrati na auto (dakle nikakvo stelovanje, servisiranje ili dijagnostiku uredjaja Ne trazim).

Potreban mi je majstor koji je voljan da sve vrati na svoje mesto i poveze, nista osim toga, potpuno mi je nebitno hoce li to da radi posle ili ne...

Hvala!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Odg: AG Autogas Holandski uredjaj

Ne shavatam pitanje, ako nije bitno da li će raditi ili ne, to može svaki blentosav da odradi.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gojkovic_ks
      CBC Član
      • 19.10.2010
      • 16
      • Krusevac

Pa meni upravo treba neko ko sve zna da vrati na svoje mesto i poveze ispravno kako je i bilo... A nakon toga je sve ostalo moja briga...

Ovako ide prica... Auto je kupljen od vlasnika koji ga je sa AG uredjajem uvezao kod nas i registrovao tako.. Nakon isteka te registracije, a i posto je poceo nesto da ga zeza na plin (a s'obzirom da niko u Srbiji ne radi te uredjaje do skoro ) skinuo je celu instalaciju, i samo je registrovan na benzin.. Kad sam kupio auto od njega, dobio sam i kompletno sve sto je skinuto...

Sad mi treba znaci neko ko moze da mi vrati sve to kako je bilo, i onda vozim auto kod tog coveka koji jedini servisira i radi dijagnostiku i stelovanje AG Holandskih uredjaja da mi odradi sve sto treba (on ne radi ugradnju)... Nadam se da sam sad malo jasniji
      Last edited by gojkovic_ks; 29.05.2012, 15:49.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Imam dovoljno godina života i majstorije pa sam odmah znao šta te muči ali sam hteo da napišeš

Prvo taj uredjaj je umro.
        Drugo nećeš proći atest sa tom bocom
        Treće koštaće te sve to otprilike kao ugradnja novog a imaćeš polovno.
        Četverto, izem ti servis koji ne ugradjuje to što jedini zna da popravi.

Savet, besplatan, batali se toga i ugradi nešto novo.

Savet koji košta (tebe)bilo koji gasadžija će ti to ugraditi i ti ćeš posle plakati.

https.autogas.rs

Comment

• gojkovic_ks
          CBC Član
          • 19.10.2010
          • 16
          • Krusevac

Originally posted by Dora View Post
          Imam dovoljno godina života i majstorije pa sam odmah znao šta te muči ali sam hteo da napišeš

Savet koji košta (tebe)bilo koji gasadžija će ti to ugraditi i ti ćeš posle plakati.
          Jel mogu sad ja bar da dobijem malo opsirniji odgovor i pojasnjenje stavki koje ste naveli? Konkretno zanima me pod jedan i pod dva... U kom smislu "umro", i pod dva zar ne mogu da odradim i dobijem atest boce u nekom instututu pre ugradjivanja?

Hvala

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Da nije umro ne bi ga skidali sa auta, uvek se nadje neko ko će ga popraviti a sad se taj jedan jedinstveni koji baš to radi a ostali nemju pojma pojavio odjednom a pre toga nije postojao da ga popravi dok je bilo namontirano.
            Sve ima svoj vek a 200.000 km je dovoljno da bilo koji uredjaj umre. Sad ćeš ti reći da nema toliko ali na to neću odgovoriti.

Boca ako ima jednu rupu za multiventil može ići na ponovno atestiranje koje se radi u BG, NS, valja i u Nišu a neki me zvali i iz Zrenjanina skoro da i oni rade taj atest. Da je otpeljaš tamo ngde i uradiš atest košta isto ili manje nego nova.

Ako ima više otvora ono za plovak, pa za merač pa za sigurnosni ventil, možeš da ej baciš ili sačuvaš za ajnzac kad pecaš, ubaci se starog hleba unutra i skupšljaj use ribe, mal oe i ošamute od gasa i eto miline.

Da se odjavim, nema igara na sreću, da je to valjalo prethodni vlasnik bi ga popravio i uveao vrednot vozila prilikom prodaje a ovako ti ej složio priču eto tu je to sve samo malo štuca i prodao ti falš srećku.

https.autogas.rs

Comment

• gojkovic_ks
              CBC Član
              • 19.10.2010
              • 16
              • Krusevac

Prvo - Auto nije presao 200000 km iz razloga sto je auto kupljen od vrlo dobrog prijatelja koji ga je uvezao iz Holandije godinu dana nakon sto je proizveden auto... Tako da znam koja mu je prava kilometraza i celu istorij auta...

Drugo - Auto je kupio za zenu koja ga skoro nije ni vozila, on je vozio drzavni auto...

Trece - Sticajem okolnosti, taj prijatelj je direktor jake drzavne firme (sto znaci da ima para) u jednom gradu i kad je to pocelo da zeza, skinuo je jer nije hteo i imao vremena da se zanima sa tim , sta ce mu to u zivotu... Skinuo i zena je nastavila da vozi na benzin...

Cetvrto - Kad sam kupovao, dao mi je AG i u fazonu, evo ti i ovo, pa ako mozes nesto da uradis sa tim, super, ja sam ga izbacio... Sto znaci da mi nije uvalio nista, nego sam u startu znao da auto nema pogon na plin...

Peto - Svakodnevno sam po svim gradovima u Srbiji, takav mi je posao i to da li ce me kostati i koliko da odnesem bocu u neki od navedenih gradova, nije vasa briga, odnosno to nije ni bilo moje pitanje...

Zato, ne volim te predpostavke i nagadjanja unapred... Samo sam lepo zamolio ako neko moze da mi pomogne i da mi objasni stvari u koje se ne razumem...

P.S. Ako imate nesto protiv tog majstora sto jedini radi to, a po odgovorima ovde po forumu bih rekao i da vecina ima (iz razloga sto doticni ne zeli ni da se predstavi na forum ili ko zna sta jos drugo), mene to apsolutno ne zanima...

Hvala puno na Vasem vremenu, odgovoru u vezi boce i pozdrav!

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Izvinjavam se na dezinformacijama... živ čovek greši.
                Ag je inače dobar i skup uredjaj i ako pravi problem posle godinu ili dve to je onda stvarno iznenadjenje.

https.autogas.rs

Comment

• speedplus
                  RIP Bio nam je drug!
                  • 15.01.2007
                  • 2419
                  • LAZAREVAC

vozila baba,vozio deda,jos malo pa ce biti:"ma vozilo dete od 2.5 godine, i to zensko"
                  A sto se tice montaze,jednom jedan moj prijatelj rece:"to moze da namontira i ******,ali neznam kako ce i dali ce da radi"

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Ma ima ona tema jutub, okačio je neki video o tome "vozila baba samo do pijace" ali me mrzi da tražim a trebalo bi i držati ga spreman čim zatreba.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

https.autogas.rs

Comment

• WEST 014
                        CBC Senator XXL
                        • 17.08.2010
                        • 862
                        • Valjevo
                        • Audi A4

"vozila baba samo do pijace"
                        I pomalo davala dedi.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Dedi se i ne sme davati puno, može srčka da ga strefi

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

setio sam se ovog Norveskog Plavog papagaja,koji nije mrtav kako kaze prodavac,nego se samo odmara
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• gojkovic_ks
                              CBC Član
                              • 19.10.2010
                              • 16
                              • Krusevac

Zamolio bih da se ova tema zakljuca, jer ocigledno ne zelite da pomognete... Hvala...

Ako sam nesto resio da ugradim, pa cak i ako me duplo skuplje izadje i bilo to na moju stetu, ne vidim smisao daljeg raspravljanja kad vec ne zelite da mi pomognete, a postavio sam vrlo jednostavno pitanje i samo trazio konkretan odgovor na isto...

Comment

Working...
                              X