Grande Punto 1.4 8v - mape

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mrdragan
    CBC Član
    • 13.07.2009
    • 88
    • Sombor

Grande Punto 1.4 8v - mape

U dotični auto je ugrađen AC Stag4 plus, Tomaseto isparivač, Valtek dizne. Posle 200 km mapa je izgledala kao na slici.

Posle malo mog majstorisanja to sada izgleda kao na sledećoj slici.

Malo mi zadaju problem krajevi krive, nekako mi se čini da su velika vremena ubrizgavanja i ne bih da dižem množilac u nedogled, pa ako može neko od iskusnijih da da svoj komentar. Dizne su razbušene na 1.8mm i meni se nekako čini da je to malo. Inače u prvih 200 km prosečna potrošnja je bila tačno 10 l/100km, mahom gradske vožnje sa uključenom klimom, što mi se i ne čini tako loše ali je pri tom bord pokazao 7,5 l/100km pa mi u odnosu na taj podatak ovih 10 l deluje malo puno, oko 30% više nego benzina. Hvala unapred...
    Last edited by mrdragan; 27.06.2012, 21:51.
  • Put-in
    Banovan
    • 28.01.2009
    • 189
    • Beograd

Odg: Grande Punto 1.4 8v - mape

Ništa ti tu ne diraj

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Dizne su za nijansu manje ali nebitno, ako si dobro vozio prilikom podešavanja to je dobra mapa. Nije do kraja završena pošto ga nisi terao u opterećenje zato ti se krajevi "cepaju" što je opet skoro nebitno.

Za koji dan proveri opet posle vožnje da vidiš kako izgleda a pre toga prestisni gas u 4 do patosa koji put. Ne trebaš juriti 200 nego na 60 gas patos da ima opterećenje.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mrdragan
        CBC Član
        • 13.07.2009
        • 88
        • Sombor

Ipak sam razbušio dizne na 1.9mm, podesio mapu i sad je sve ok. Hvala na odgovorima.

Comment

Working...
        X