Pomoć pri odabiru uređaja

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nenadct
    CBC Početnik
    • 05.10.2012
    • 2
    • Cetinje

Pomoć pri odabiru uređaja

Novi sam član foruma i prvo za sve Vas srdačan pozdrav.

U pitanju je Citroen Xantia 1,8i 8v, 1996 god., kombi, 74 kW tip motora LFZ - 10K JD8.
    Molio bih za savjet koji tip uređaja (komponenti) najbolje odgovaraju tipu motora
    iz razloga fulgrup ubrizgavanja kod iste i da li je poželjna ugradnja podmazivanja ventila.

Vozilo je i samo dosta velike težine a kako ga tvrdoglavo koristim (neću terenca) zbog perfektnog kačenja krovnog nosača u svrhe prebacivanja plovila tj. nosećeg krovnog trailera sa čamcem, ekipom , i ribolovačkom opremom i mogućnošću podizanja vozila nebu pod oblake te je uvijek pod ful opterećenjem i to uz solidne uzbrdice recimo BD-CT + neki strmi makadamski tereni za prilaz poštama, smatrao sam da trebam potražiti stručni savjet za ugradnju gasa da poslije ne bi bilo...
    Last edited by Nenadct; 06.10.2012, 01:22.
  • Nenadct
    CBC Početnik
    • 05.10.2012
    • 2
    • Cetinje

Molim moderatora da zaključa obriše kako god.
    Hvala.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Šteta, ovo je jedna od retkih tema gde se neko potrudio da napiše sve što treba od podataka.
      Neću je obrisati zbog primera. Posle kaži samo onaj što više e neće i ja odgovoaramo a eto
      Trebao si postaviti to u temi gde se inače pita za ugradnju u baš taj auto...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X