AC na Opel Corsa 1.2 16v 2001

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cromaclear
    CBC Član
    • 16.03.2011
    • 13
    • Nis

AC na Opel Corsa 1.2 16v 2001

Pozdrav svim forumasima...Dospeo sam u situaciju sam protiv svih.pre tri dana sam ugradio plinski uredjaj kod proverenog majstora.Posle ugradnje je sve bilo u savrsenom stanju,ali mi se upalila lampica za check engine,to je ona zuta sa slikom motora na njoj.Ona je upaljena svo vreme dok motor radi,isao sam na dijagnostiku lik mi je rekao da ne mora da povezuje i da zna sta je,da je u pitanju Lambda sonda koja zbog preomene izduvnih gasova salje signal za tu gresku ali da to nije nikakav problem i da to na ovom modelu auta mora da prijavljuje,pitao sam jos u dva servisa isto mi govore.Cak i znam lika koji ima corsu kao ja i ima isti problem.Ja mislim da ovo ipak nekako moze da se podesi?Inace sve radi super i potrosnja je ok.
  • bmiillan
    CBC Senator XXL
    • 18.04.2005
    • 393
    • beograd
    • clk 200k

ako je pitanje da li moze da se podesi da radi a da se ne pali lampica odgovor je moze
    nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• cromaclear
      CBC Član
      • 16.03.2011
      • 13
      • Nis

Pa da a jel moze da ima neke posledice po motor ako nastavim ovako da vozim???

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Itekako.

Bogata ili siromašna smeša za početak. A zatim...

Ako majstor ne može da podesi uređaj na tom motoru, ili uređaj nije za taj motor ili majstor nije za majstora.
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• tomamega
          CBC Senator XXL
          • 19.03.2009
          • 715
          • Beograd / Crna burma, prim. prev.
          • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Ja sam vozio identičan auto sa identičnim motorom na autogas godinama. Lampica NE SME da bude upaljena tokom vožnje na plin. Ali ja nisam štedeo na ugradnji i otišao kod IvanaT u Višnjičkoj. Meni se dešavalo da se žuta lampica upalila par puta, ali je to brzo rešeno podešavanjem mape. Ako ti dijagnostikom ugase lampicu, a ona se upali odmah kada se prebaci na plin, nešto nije u redu sa plinskom instalacijom..

Comment

• cromaclear
            CBC Član
            • 16.03.2011
            • 13
            • Nis

Pa uredjaj je vec ugradjen...ne znam bas sad za to da li uredjaj odgovara ali moracu da potrazim neki servis u Nisu gde to mogu da podese.Sta tu tacno treba da se odradi da bi to bilo ok?Predlozite mi neki servis u Nisu ako ima neko dobra iskustva posto je savet mog majstora bio da vozim i da se ne brinem...

Comment

• Put-in
              Banovan
              • 28.01.2009
              • 189
              • Beograd

Taj uređaj sigurno odgovara, jer čak i da je stag 200 (najprostiji) on se upuca na toj korsi savršeno. Ja mislim da taj čovek što je ugradio i pri tome kaže da je to normalno da gori lampica- 1) nije za taj posao, 2)trebao bi da bude mesar, 3)kopač kanala, 4)učesnik gej parade. Neka počne glasanje.

Comment

• UkiMazda
                CBC Senator XXL
                • 16.11.2007
                • 444
                • Beograd
                • Alfa 156 2.0TS

2)trebao bi da bude mesar
                zato sto na satari nemaju lampice.

Comment

• cromaclear
                  CBC Član
                  • 16.03.2011
                  • 13
                  • Nis

Zvao sam servis koji se nalazi u naselju Brzi Brod,svi ih hvale...Covek mi je rekao da 99% to moze da se sredi podesavanjem mape tako da cu otici ovih dana kod njega pa vam javljam rezultat.Inace sam primetio da mi mozda cak i trosi manje plina nego goriva ili gotovo isto,moguce da je slaba smesa...

Comment

• speedplus
                    RIP Bio nam je drug!
                    • 15.01.2007
                    • 2419
                    • LAZAREVAC

Originally posted by Put-in View Post
                    Taj uređaj sigurno odgovara, jer čak i da je stag 200 (najprostiji) on se upuca na toj korsi savršeno. Ja mislim da taj čovek što je ugradio i pri tome kaže da je to normalno da gori lampica- 1) nije za taj posao, 2)trebao bi da bude mesar, 3)kopač kanala, 4)učesnik gej parade. Neka počne glasanje.
                    4)ucesnik gay parade ali pod uslovom da dan pre toga jede meku hranu :-))))))))))))))))))))))))))))

Comment

Working...
                    X