golf 4 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DEMI_ZR
    CBC Član
    • 21.09.2008
    • 35
    • zrenjanin

golf 4 1.8t

drugari treba mi par saveta oko stelovanja i izbora komponenti sekvent plinskog uredjaja za gore pomenuti auto,golf 4 1.8t. ugradjen je stag 4 plus u kombinaciji sa tomaseto antartic isparivacem i zutim diznama od 1om,od boce do isparivaca je postavljena cev od 8mm.e sad interesuje me na koliko probusiti dizne i na koliko postaviti radni pritisak plina? i ako ima neko neki savet pametan dobro bi dosao
  • kerting
    CBC Član
    • 22.04.2009
    • 70
    • Makedonija
    • focus 1.6-Doblo 1.9

Originally posted by DEMI_ZR View Post
    i ako ima neko neki savet pametan dobro bi dosao
    Vozi auto majstoru, veruj mi vrlo je dobar savet

Comment

• DEMI_ZR
      CBC Član
      • 21.09.2008
      • 35
      • zrenjanin

interesuje me sta je uzrok da mi plinske dizne brze rade nego benzinske?pocetna vrednost mnozioca 0.5..i auto u vecem opterecenju kao da nedobija dovoljno goriva.dizne su probusene na 2.6mm i 1om su zute boje(brze)

Comment

• BokiRS
        CBC Veteran
        • 20.06.2008
        • 174
        • Beograd

previse si razbusio dizne
        ne moze brze,jurimo 30

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ovaj autogas stvarno postaje smejurija.. za koji dan se očekuje prodaja kitova uz vezanu trgovinu, ako kupiš tri pakle cigareta dobiješ kit za samogradnju...

Ako ne misliš da zaključam temu i da ti neko pomogne moraš biti konstruktivan i pokazati sem dobre volje neko znanje i opremljenost.
          Taj motor je malo problematičan pa ti je Kerting dao dobar savet a ako ne želiš da ga posluš onda moraš poslati slike ekrana ili parametre šta kako i gde. Ne želim da umaram ovu poslednju vijugu oko toga šta znači "gasne dizne su brže od benzinskih" ...
          Pretpostavljam šta hoćeš da kažeš ali neću da trošim vreme i tastaturu.

Vreme čekića i klješta je prošlo u vezi održavanja auta uopšte pa se tako moramo svi ponašati. Ovo je uopštena poruka za sve koji nešto pitaju. Brisaću od sada svako nesmisleno pitanje ili temu.

Pali mi se ček lampica, šta to može biti, da li neko ima iskustva sa tim???

Isto tako ti pitaš, šta može biti...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• kiza1975
            CBC Član
            • 17.07.2009
            • 14
            • Beograd

Nisam neki veliki strucnjak za plin ali cu ti reci jedan dobar savet

Kupi nove dizne i razbusi ih na 1.7 i pritisak stavi na 1 bar,pa izvrsi autokalibraciju,pocetni mnozilac treba da ude u razmaku od 1-1.4,u zavisnosti od pocetnog mnozioca ti podizi pritisak do 1.12 bar.

Ako pritisak smanjujes mnozilac se povecava i obrnuto.

Autokalibraciju radi na zagrejanom motoru i steluj pritisak takodje na zagrejanom motoru.

Srecno

Comment

• DEMI_ZR
              CBC Član
              • 21.09.2008
              • 35
              • zrenjanin

problem resen zamenoim dizni,ipak eto desilo mi se da sam kupio nov uredjaj u union karicu i da su mi stigle neispravne dizne koje nisu hteli da mi zamene pa sam morao kupiti nove i sada auto radi kao zmaj i super ide.ponovo sam se zaljubio u moga golfa,kao sto rece jedan decko iz slovenije

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Opet nisi dao nikakav podatak, možda drugom pomogne. Kiza1975 je dao dobar postupak a uradio si šta?
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bmiillan
                  CBC Senator XXL
                  • 18.04.2005
                  • 393
                  • beograd
                  • clk 200k

karic je poznat kao "korektan" i da garancija važi do vrata a možda i malo kraće.
                  nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

Working...
                  X