brale,jesi li ti u bgd ili u nekoj siroj okolini,ne bi li ti preporucili coveka koji moze da ti odradi komplet dijagnozu benzisko plinskog sistema??
stag 4+,gasenje na leru..
Collapse
X
-
Originally posted by Dora View PostStvarno ću otvoriti komplet forum pod nazivom SMRDIBUBE... Sad mi već opasno idu na jetru svi ti opaki majstori što odmah čiste dizne i sve svale na gas a nisu čuli u životu za reč trim i bilo šta slično...
U zanjih par meseci koji god je došao sa velikim potpritiskom je menjao zupčasti kaiš. Da li u ovom NS-u ima neko da zna normalno da promeni taj kaiš a da ne omaši i pored blokatora bar jedan zub.
Ako ti izadje zmija naočarka iz džepa, provozaj auto na benzin dva dana pa ćeš najeftinije utvrditi šta ne valja.
Na kraju mi momak u nekoj sporednoj radnji koja se bavi vulkaniziranjem i punjenjem klime kaže da su mi raštelovani ventili. Ma kažem ja njemu znam i ja to ali mi niko ne vjeruje. Nasmija se momak. Kaže naštelovat ćemo samo treba hladno auto. Dogovorili se sutradan ujutro na mom parkingu, ja skinuo deklo on obišao ventile sve za 10 minuta.BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300
Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C
Comment
-
Comment