E ovako, konacno ugradih Sequent i izgleda da sam ubo majstora ko prstom u... Procedura od dva dana je potrajala celih 5, da bi se to na karaju ugradilo kako-tako i da bi auto radio i doterao ga kuci. Tako da sm vec u prvih par mita primetio da ne ide na plin kako treba, vuce ali trza, ler pada ispod normalnog, zagusi se malo gad mu dam gas i tako... Sve se to oduzilo zato sto je sistem ubrizgavanja benzina takav da sve 4 dizne rade paralelno, vezne na dve zice i to je bio problem posto njemu treba da radi svaka posebno. On je to skrpio, kako i sta nemam pojma pa bih imao par pitanja da se informisem, posto treba da idem da reklamiram...
Dakle da li pomenuti Lovato Smart moze da radi na mojim kolima, Daewoo Nexia 1.5 16V 1998 god. (zbog nacina rada benziskih dizni)
Lambda sonda nije vezana, kaze ne treba, on snimi mapu rada benziskih dizni i tako radi i na plinu.
Pa ako ima neko strucan da pojasni da imam malo znanja kad odem kod njega...
Dakle da li pomenuti Lovato Smart moze da radi na mojim kolima, Daewoo Nexia 1.5 16V 1998 god. (zbog nacina rada benziskih dizni)
Lambda sonda nije vezana, kaze ne treba, on snimi mapu rada benziskih dizni i tako radi i na plinu.
Pa ako ima neko strucan da pojasni da imam malo znanja kad odem kod njega...
Comment