Zdravo svima.Imam Audi a4 1.8 plin 2000g,imam problem kad mrljavim auto npr 5 brzinom i kad mu dam naglo gas on seca,e sad znam da treba 4 i da se izvuce ali me zanima sta moze da bude.Pre neki dan sam sredjivao nije hteo da pali na benzin (dizne i vakum crevo sredjeno),Kaze majstor da je sve ok bez ikakve greske.Ujedno mi se i desava da pri brzini od oko 100 na sat pali i gasi lampicu za esp.Zna li neko sta to moze biti??
Audi A4 Problem sa plinom
Collapse
X
-
Originally posted by crimi33 View PostSekvent Plin (tomaseto)
Sa druge strane kad daviš auto u petoj brzini naravno da će štucati, ne vidim svrhu takve vožnje sem namernog izazivanja kvara na autu.
Comment
-
-
Prvo moraš da definišeš koji gas imaš u kolima, moraš dati osnovne podatke kao što su vrsta i hod dizni kao i promer ako se buše, pritisak isparivača kad je opterećen i kad nije a neka slika ekrana dijagnostike bi znatno pomogla.
Druga potrebna definicija je šta znači "davim ga u petoj".. Ideš 20 pa pun gas ili ideš 50 pa pun gas ili?
Iz dosadašnjih podataka sam sklon da zaključim da tebi treba dizel a to teško može preko gasa da se reši, menja se samo gorivo a ne i motor.
Comment
-
Comment