zdravo svima nadam se da ce te mi pomoci da resim problem,naime desava se da prilikom rada na gas kada se naglo pritisne pedala gasa auto pocne da trokira i zelena lampica u kabini pocne da treperi kada se otpusti pedala sve se vrati u normalu,medjutim to se ne dogadja kada se "ravnomerno" pritiska pedala gasa,auto tada ravnomerno ubrzava,promenio sam oba filtera (nisu nesto bili prljavi),koje sam menjao u maju mesecu,memebranu isparivaca i remont istog obavio sam u januaru.Inace iaparivac je ZAVOLI ZETA-N
dizne su takodje ZAVOLI, a procesor je STAG 3 plus.Bio sam na dijagnostici majstor ga je prikljucio na komp pregledao i reko "ovde nema sta da se doteruje" kad sam mu reko da sam nedavno menjao protokomer - uradio mi je "kalibraciju".Medjutim desava se to sto se desava,inace ovo mi se desavalo pre nego sto sam menjao membrane na isparivacu,pitam se dali je moguce da su tako brzo "stradale"????
Unapred zahvalan na odgovorima!!!
dizne su takodje ZAVOLI, a procesor je STAG 3 plus.Bio sam na dijagnostici majstor ga je prikljucio na komp pregledao i reko "ovde nema sta da se doteruje" kad sam mu reko da sam nedavno menjao protokomer - uradio mi je "kalibraciju".Medjutim desava se to sto se desava,inace ovo mi se desavalo pre nego sto sam menjao membrane na isparivacu,pitam se dali je moguce da su tako brzo "stradale"????
Unapred zahvalan na odgovorima!!!

Comment