Koji gasni uređaj u mazdu 6 2.0 TE 2008.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • speedplus
    RIP Bio nam je drug!
    • 15.01.2007
    • 2419
    • LAZAREVAC

Originally posted by ivan4radovic View Post
    Naravno, očekujem odgovor od dilera automobila u V. Britaniji u vezi brendova koje sam naveo, gde je ekspanzija u ugradnjama gasa. Kada odgovor dobije, kačim ga.
    ako mene pitaš,zanemari njihov odgovor,kakav god bio.Daleko adekvatnije odgovore ćeš naći u Srbiji,Bugarskoj,Makedoniji,... gde je ekspanzija odavno bila,pa su samim tim i iskustva daleko veća nego li u UK

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ja sam verovao britanskim sajtovima pa sam instalirao voltran za probu... Kako je prošlo ima opisano ovde na forumu kao i zašto je tako prošlo...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Mazda lening opcija je koja se vrlo retko koristi i namenjena je za starije tipove mazda motore
        Vase vozilo je novije generacije i nema potrebu za tu opciju vec ima potrebu za idealnu smesu tacnije kalibracije zato se i preporucuje uredjaj koji ima tu sposobnost
        Ovaj deo je dobar, ne bih komentarisao prvi red a drugi red kaže da stag 300 ima opciju autoadaptaciji pa i više a i to nije baš toliko svemoguće kako ljudi misle....

Idealnu smešu znači (po ovome) može napraviti samo odabrani uredjaj što naravno nije tačno jer bi svi ostali zatvorili fabriku....
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• chobo13
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2009
          • 1274
          • pozega,srbija
          • AUDI,VW

bio sam u te engleske i to u servudskome kraju robina the huda,burazer tamo drzi autoservis...englezi kao englezi znaju samo pivo da piju...nagledao sam se kako ih nasi strucnjaci na finjaka deru,i uopste se ne bune,samo neka bude sto pre i u zakazano vreme zavrsen auto...i sad od njih savete da kupimo pored ovoliko svastarije i borbe sa kojekakvim krsevima kod nas i u okolini..

Comment

• speedplus
            RIP Bio nam je drug!
            • 15.01.2007
            • 2419
            • LAZAREVAC

da dodam,sistem autoadaptacije u određenim slučajevima,zna biti mač sa dve oštrice.Negde koristan,negde štetan

Comment

• Keketarac
              CBC Senator XXL
              • 01.09.2007
              • 588
              • Novi Sad
              • Seat Ibiza 1.2 TSI

Te gratis gume su, btw, protektirane.

Comment

• ivan4radovic
                CBC Član
                • 04.12.2013
                • 12
                • Vrbas
                • Mazda 6 2.0 TE 2008.

Dobio sam par proverenih informacija od ljudi sa Tehničkog fakulteta i u potpunosti se podudaraju sa stavovima Dore i shobo13. Ljudi su potvdrili što je i Dora na temu Iskustvo-sa-servisima-za-autogas-dobro-ili-loše naveo da ako dođe mušterija i zna šta hoće, onda ugradite ono što traži, a ako ne zna, onda ugradite što Vam majstor preporučuje, ali samo u servisima koji imaju pozitivan background.
                Bitna je efikasna upotrebljivost uređaja, a ne šta on sve u reklami nudi i radi.

Comment

Working...
                X