Originally posted by ivan4radovic
View Post
Koji gasni uređaj u mazdu 6 2.0 TE 2008.
Collapse
X
-
Ja sam verovao britanskim sajtovima pa sam instalirao voltran za probu... Kako je prošlo ima opisano ovde na forumu kao i zašto je tako prošlo...
Comment
-
-
Mazda lening opcija je koja se vrlo retko koristi i namenjena je za starije tipove mazda motore
Vase vozilo je novije generacije i nema potrebu za tu opciju vec ima potrebu za idealnu smesu tacnije kalibracije zato se i preporucuje uredjaj koji ima tu sposobnost
Idealnu smešu znači (po ovome) može napraviti samo odabrani uredjaj što naravno nije tačno jer bi svi ostali zatvorili fabriku....
Comment
-
-
bio sam u te engleske i to u servudskome kraju robina the huda,burazer tamo drzi autoservis...englezi kao englezi znaju samo pivo da piju...nagledao sam se kako ih nasi strucnjaci na finjaka deru,i uopste se ne bune,samo neka bude sto pre i u zakazano vreme zavrsen auto...i sad od njih savete da kupimo pored ovoliko svastarije i borbe sa kojekakvim krsevima kod nas i u okolini..
Comment
-
-
-
Dobio sam par proverenih informacija od ljudi sa Tehničkog fakulteta i u potpunosti se podudaraju sa stavovima Dore i shobo13. Ljudi su potvdrili što je i Dora na temu Iskustvo-sa-servisima-za-autogas-dobro-ili-loše naveo da ako dođe mušterija i zna šta hoće, onda ugradite ono što traži, a ako ne zna, onda ugradite što Vam majstor preporučuje, ali samo u servisima koji imaju pozitivan background.
Bitna je efikasna upotrebljivost uređaja, a ne šta on sve u reklami nudi i radi.
Comment
-
Comment