Zanima me da li mi neko moze preporuciti svecice za plin za skodu fabiu 1.4 16 v ima ugradjen stag 200 i imao sam problema sa svecicama ugradio sam prvo bisk za plina medjutim auto trza na malom gasu neceda vuce guta knedle ..itd vratim brisk dvokrake i auto isao normalno jedno 5 hiljada kilometara i opet pocinje trzanje gutanje knedle i slicno i tose sve desava na plinu na benzinu ide noirmalno sa brisk dvokrakim dok na onim za plin i dalje trza ..Juce sam ugradio bosch fr6 dc+ i za sad auto ide dobro bez trzanja inace upalio mi je lampicu od motornog racunara a u greskama prijavljuje misfire 4 cilindar . Jedan od majstora gde sam kupio svecice inace zasupnik brisk svecica kaze da mi je crkla bobina navodno pa se to tako manifestuje na plinu..mada cisto sumnjam ..Zanima me da li je neko imao slicnih iskustava sa svecicam i generalno sa skodom koje su proverene svecice za plin..pozz svima
Problem sa svecicama za plin za skodu fabiu 1.4 16v 75ks
Collapse
X
-
Problem sa svecicama za plin za skodu fabiu 1.4 16v 75ks
Last edited by ghoustrider; 18.01.2014, 20:38.Tags: None
-
-
Ja sam imao samo pozitivna iskustva,sa tim svećicama,a ugradio sam više stotina,između ostalog i na motore,kao što je tvoj.E sad,nemora da znači da su svećise to jest svećica na 4 cilindru ispravna.Zameni mesta 4-toj i 2-goj svećici pa kad izbaci grešku,vidi koji cilindar javlja.Možda je samo jedna svećica u problemu
-
-
ja sam imao slican problem pa sam smanjio zazor na svecici koja je po fabrickoj specifikaciji prva ugradnja.
Posle toga nisam imao problema.. Javi kako se pokazu bosch jer planiram da ih kupim na sledecoj zameni..SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/
Comment
-
-
Originally posted by ghoustrider View PostZanima me da li mi neko moze preporuciti svecice za plin za skodu fabiu 1.4 16 v ima ugradjen stag 200 i imao sam problema sa svecicama ugradio sam prvo bisk za plina medjutim auto trza na malom gasu neceda vuce guta knedle ..itd vratim brisk dvokrake i auto isao normalno jedno 5 hiljada kilometara i opet pocinje trzanje gutanje knedle i slicno i tose sve desava na plinu na benzinu ide noirmalno sa brisk dvokrakim dok na onim za plin i dalje trza ..Juce sam ugradio bosch fr6 dc+ i za sad auto ide dobro bez trzanja inace upalio mi je lampicu od motornog racunara a u greskama prijavljuje misfire 4 cilindar . Jedan od majstora gde sam kupio svecice inace zasupnik brisk svecica kaze da mi je crkla bobina navodno pa se to tako manifestuje na plinu..mada cisto sumnjam ..Zanima me da li je neko imao slicnih iskustava sa svecicam i generalno sa skodom koje su proverene svecice za plin..pozz svima
Probaj klasicne denso svecice K20PBR-S10 ili ik20 za plin orginal su made in japan a uvozi ih Euroauto.
http://www.euroauto.rs/contact.php
Comment
-
Comment