Pozdrav svima.Imam fokus Zetec-S motor 1.6 16v.Odluio sam se za ugradnju TNG uredjaj,ali nikako ne mogu da prelomim koji tj čiji uredjaj da uzmem.Lovato Easy Smart,AC Stag 300 ISA2+Tomasetto,Landi Omegas ili neki drugi.Molim Vas za preporuku i ako neko od clanoca ima neki ford za pogonom na TNG molim za iskustva ako je ikako moguce!Hvala svima unapred!
Ford Zetec izbor TNG uredjaja
Collapse
X
-
Originally posted by vmarkovic82 View PostPozdrav svima.Imam fokus Zetec-S motor 1.6 16v.Odluio sam se za ugradnju TNG uredjaj,ali nikako ne mogu da prelomim koji tj čiji uredjaj da uzmem.Lovato Easy Smart,AC Stag 300 ISA2+Tomasetto,Landi Omegas ili neki drugi.Molim Vas za preporuku i ako neko od clanoca ima neki ford za pogonom na TNG molim za iskustva ako je ikako moguce!Hvala svima unapred!
Landi(Renzo) Omegas više nema u prodaji, ugrađuju se njegovi naslednici ali to je viša klasa uređaja namenjena vrlo ozbiljnim savremenim motorima. Lovato Easy Smart je takođe iz Landirenzo grupe, pouzdan je uređaj. Landi bilo koji uređaj je vrlo vrlo kvalitetan i pouzdan. AC Stag kontroleri sa Tomasetto (ili nekim drugim isparivačem) i upareni sa nekim iole pristojnim injektorima takođe rade sasvim korektno. Sve u svemu, u vrlo uskom cenovnom rangu šta god da odabereš od pomenutih uređaja nećeš mnogo pogrešiti. Moj favorit je Landi(iz Landi Renzo grupe), imao sam ga na prethodnom i imam ga na sadašnjem automobilu i prezadovoljan sam s tim uređajem.Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Comment
-
Comment