Lovato Fast Vraca na benzin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Lovato Fast Vraca na benzin

Pozdrav ljudi, imam problem sledece vrste: Naime, u pitanju je auto VW Golf IV 1.6 2002god. 77kw oznaka motora BCB. Ugradjen mu je sekvent Lovato Fast.

Problem je sledeci. Auto je poceo ponekad sam da vraca na benzin i to nebitno u kom je rezimu rada(ler ili u voznji). Onda tako radi na benzin minut/dva pa se vrati na plin. Od skoro je poceo da se prebacuje na benzin ali nece da vrati na plin i pocne da pisti, a na prekidacu se upali lampica za benzin, lampica za plin trepce sporo a lampice koje pokazuju kolicinu preostalog gasa u boci se ugase(ako sam uspeo lepo da objasnim). U toj situaciji stanem, ugasim auto, drzim prekidac za plin i palim auto i to kao da resetuje plinski uredjaj i posle sve radi normalno. Auto lepo vuce tj ne gubi snagu ni na plin ni na benzin.

U zadnje vreme sam primetio da se to desava samo kad je napolju ono bas vruc dan ako to ima neke veze.

Ima li neko ideju sta moze da bude problem i ima li majstora za Lovato u mom kraju?
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Neznma za majstora u tvom kraju ali će već neko preporučiti. Verovatno ti crkava neki senzor za temperaturu ili pritisak a moguće je da isparivač nema dovoljan pritisak...

U svakom slučaju treba ti majstor.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Plinadzija
      CBC Senator XXL
      • 29.07.2008
      • 1514
      • Paracin

Mozda ja radim Lovato, onako usput , a znam i sta mu je, a treba mi i E-gas ako se pojavio...

Ako ne budem banovan nista nisam napravio
      UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• acatramvaj
        CBC Član
        • 07.07.2009
        • 83
        • Cuprija

Ajd javi mi na PP kako da dodjem do tebe da resimo problem, pa cu ja napisati ovde sta je bilo u pitanju, ako neko bude imao slicnu ili istu muku.
        Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Pa eto, preporučio je neko
          Pošalji adres na PP da ne tražim pa ću poslati e gas...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X