U Pitanju je Fiat Punto MK2 2009 godiste ugradjen mu je plinski uredjaj AC Stag 200 i Tomaseto nakon ugradnje na prvo paljenje auto duze vergla nekad je potrebno i prekinuti pa ponoviti start i onda upali sta bi mogao biti problem pozdrav i hvala.
Fiat Puno otezan prvi start nakon ugradnje plina
Collapse
X
-
Jedan od nejverovatnijih problema može biti ovaj gore napisani,koji bi mogao biti posledica(kod AC-a),nestručnog povezivanja gasne elektro instalacije.
Drugi,može biti,neodgovarajuća podešenost ubrizgavanja gasa.
A sve to i ne mora da znači ...
Comment
-
-
Upravo tako.Mi smo razumeli šta je problem,ali mr.Pajper ne razume nas,što je i normalno,ako ne poznaje princip rada sistema za ubrizgavanje(kako benzina,tako i plina) .Da bi resio problem,a bez da razbijaš glavu oko toga,šta kako treba da raadi,mislim da je najbolje da se obratiš serviseru,koji je ugradio pomenutu opremu(Stag 200).U slučaju da se serviser ogluši na tvoje primedbe,posavetovaćemo te gde da se obratiš dalje(što se tiče tehničke strane rešavanja problema)
Comment
-
-
Curenje može biti na dizni, curi u usisnu granu i može biti na isparivaču, curi preko vakum creva opet u usisnu granu....
Naravno curenje može biti svugde ali je ovo odgovorno za otežan start ako je to krivac.
Da shvatiš šta ti se piše, reskiraj dva dana vožnje na benzin pa ako se sam od sebe popravi dobro je. Ako se posle kad voziš na plin opet pokvari, poseti gasadžiju pa neka rešava.
Na ovo je odgovoreno i objašnjeno trista puta, od sutra ću napisati par tema sa sažetkom svih najčešćih istih pitanja koja se vrte unedogled.
Comment
-
Comment