Pozdrav svima. Ugradio sam sekvent pre 2 meseca na Mazdi 323f bj 2001,1.6 16v,72kw,98ks. Uredjaj je Stag 200 GoFast, isparivac Tomaseto, multiventil Aldesa, Valtek crvene 3oma dizne. Problem je u tome sto, kada dodavanjem gasa, plin takoreci secne uvek na 3500 obrtaja, u bilo kojoj brzini, oseca se kao da mu se oduzme gas na sekundu, veoma nervira, a najvise kada zelite nekoga da preticete. Majstor koji mi je ugradio kaze da je to normalno i do sada nije mogao da nadje problem, pa bih molio za savete, sta da radim i sta bi to moglo biti?! Jos uz to, potrosnja je bila oko 10l, a od pre 2 nedelje je skocila na 13,5l, uvek mereno na istoj cesti. Pozdrav!
Stag 200 GoFast seca na 3500 obrtaja!
Collapse
X
-
secne li to i na benzinu ili ne,moras da pratis polako jer na benzinu i ako secne secnuce manje nego na plinu,kad vozis sa prikacenom plinskom dijagnostikom pratite parametre pa vidite koji pobrljavi na tim obrtajima,vrati li na benzin tad kad secne.
-
-
Ne seca na benzinu, samo na plin. u tom trenutku i dalje svetli lampica na pokazivacu, ne treperi. Potrebno mi je da znam u cemu je problem, da me ne bi koje kakvi majstori vise odrali. Hvala unapred svima koji zele da daju misljenje!
Comment
-
-
Proveri kablove i svećice prvo i pre svega. Ako ti treba informacija za isto javi se na pp. Posle toga reprogram pa da vidimo efekat.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
http://ac.hostorama.pl/public/pubonl...M%20manual.pdf
strana 11
mislim da 200GF tu ne može ništa...Last edited by error; 13.11.2014, 00:29.
Comment
-
-
Pastavi deo teksta da se lakse razume o cemu se radi. Vrlo zanimljiv sistem.
Mislim da treba da skines plin i da trazis povracaj novca za vreme koje si izgubio.
Evo teksta:
Mazda leaning
TM–in some types of Mazda, the petrol controller can (in some conditions)
alter from sequential into semi-sequential controlling.
It can be easily noticed by observing the LPG/CNG injection time indicator on the 2D map.
When the petrol controller alters from the sequential into semi-sequential
controlling (at the same load), the petrol injection time is reduced by approximately 50[%].
The vertical axis indicator (for constant load) changes
its injection time value positione.g. from 8 [ms] to 4 [ms].
In the case of such a controlling type in the LPG mode,“jerking” can occur,
resulting from the fact that the mixture is too rich for the
semi-sequential mode. In order to eliminate the above-mentioned problems,
“Mazda leading TM” function should be used.
The weakening coefficient should be properly set.
According to the research, its value should be approximately 17.
However, the value can be different, depending on the engine.
Pastavi deo teksta da se lakse razume o cemu se radi. Vrlo zanimljiv sistem.
Mislim da treba da skines plin i da trazis povracaj novca za vreme koje si izgubio.
Drugim recima preko 3500 obrtaja smesa je malo je reci ocajna na plinu.
Ubitacno za motor i potrosnju.Last edited by b_samardzic; 14.11.2014, 11:46.
Comment
-
-
Tolike godine pisanja, toliko loših primera i opet ne vredi...
Comment
-
-
Bio sam kratak pa da pojasnim, upućeno je mušterijama. Nema te edukacije koja može pobediti 20 evra manju cenu...
Sa druge strane upućena je i majstorima koji su nepismeni ili od zaradjivanj novca nemaju vremena da ovde ili bilo gde na internetu dangube a sve lepo piše. Nema više nizašta tajni.
Za konkretan primer, nemreš ipak biti toliki papak da ne znaš bar okvirno koja ubrizgavanja postoje i koje firme koriste koje. Ovi što menjaju stragiju sekvent i poluskvent nisu baš uobičajeni ali nisu baš ni u samo jednom primeru, ima ih.
Ima primer i za Renix ubrizgavanje koje radi neku sličnu mudroliju gde smo se i mi nasankali što je takodje opisano na ovom forumu. Opet me neke kolege zovu da pitaju šta da rade kad se i oni zjebu, ja kažem izvadite to ljudima i vratite pare uz izvinjenje, tako smo mi radili.
Kolega error nije pojasnio ali neki komkuteri imaju Mazda strategiju a neki nemaju, ovaj u temi spomenuti je oderani leš i montiran je zbog cene a da li može raditi, koga je briga...
Bar dva puta nedeljno ima pitanje koliko košta gas za Alfu JTS, ja kažem ne radimo nije bezbedno a on pita a dali znam ko radi... Prdno slon u uvo, ali selektivno, čuje samo što njemu odgovara.
Comment
-
-
Ovakva je situacija> Bio sam ponovo kod plinadzije,vozili smo se tamo-amo, on je bio u kolima i pratio sta se desava,zatim... Ispostavilo se da tako seca i na benzinu, samo manje primetno, ali gusi motor na trenutak, i to bas kad mu treba zalet za preticanje i td.. Odgovor plinadzije> To je tebi nesto drugo, vidis radi i na benzinu tako, mapa je dobra, evo, pokazuje mi> "Ja blenem kao tele", i sta dalje, idi ti na dijagnostiku, to je tebi do struje, svecice, tempomata, bobine, senzora i td.., > ali ja sam pre 4 meseca kupio svecice, kablove, zamenio jednu bobinu, sve proverio na dijagnostici,> decko, ja nemam vremena ceo dan sa tobom, da idem na trke, idi ti lepo proveri sve, pa se javi da ti zakazem. Hm, preko svih reci sam presao, ali zar nije cudno to da je sve bilo u redu, pre nego sto sam uopste ugradio plin! Interesuje me da li je losa mapa i na benzinu i na plinu, pa zato se pojavljuje ovaj problem? Da li postoji neka mapa koja se ucitava licno za mazdu, jer sam tako cuo da postoji? Pozdrav svima!
Comment
-
-
Možda stvarno imaš i neki problem sa nabrojanim elementima. Da rešiš dilemu voziš dva dana na benzin pa proveriš. Ako je i dalje problem idi kod mehaničara, dijagnostičara, a ako problem prestane onda....
Comment
-
-
Do odredjenog broja obrtaja svaka dizna radi pojedinacno tj redosledno 1-3-4-2
Preko 3500 obrtaja rade grupno 2+2 pa se otvorenost dizni u milisekundama prepolovi.
Na plinu ti ostaju dizne ili sve zajedno ili 2+2 ili svaka pojedinacno zavisi sta je serviser odabrao.
Taj uredjaj nema mogucnost da isprati benzinski kompijuter i da ga prati u tom prebacivanju
sa sekventa na semi-sekvent.
Sad ji ti vozio na plin i preko 3500 obrtaja motor dobija skoro duplo vise goriva nego sto treba.
Benzinski kompijutrer je to registrovao i pokusava da koriguje smanjivanjem vremena otvorenosti dizni.
Sad kad vratis na benzin dizne su premalo otvorene preko 3500 obrtaja i zato ti secka.
Znaci pogresnom ugradnjom je poremecena mapa benzina i zato se javlja trzanje na benzinu.
Vozi samo na benzin par dana vratice se mape u normalu.
Comment
-
Comment