iko?
povecana potrosnja gasa
Collapse
X
-
Ja nemam pojma sa ovim Lovatom ali po analogiji grafike kod podešavanja treba da su crte poklopljene a tebi se malo razilaze. To se vidi i na slici z smešu. Sad da li je to puno ili je ok u toleranciji ne znam. Ako već imaš sa čim polako to pomeraj i napravićeš idealno na kraju.
Comment
-
-
ovo je LPGTECH .Imam kabal i softver ali ako moze malo pojasnjenja kako to da odradim?HVALALast edited by ferrari f1; 25.11.2014, 23:31.
Comment
-
-
Već drugi put pravim gaf u temi, nema koncentracije
Princip je da poklopiš one crte na 2D mapi ali kako ne znam, prodji kroz opcije a i neko uputstvo mora da postoji.
Comment
-
-
gore levo ispod kalibracije i podešavanja imaš adaptaciju pa probaj da napraviš nešto,
pre nego što kreneš da se igraš sačuvaj važeće parametre u fajl, kako bi mogao kasnije,
ako ne napraviš nešto još gore mogao da se vratiš na početaknemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
-
Izabran je TECH algoritam, ako ne gresim, pa probaj samo da izaberes opciju Map kod Podesavanja->Adaptacija, pa klikni na dugme sa tri tacke, i izaberi Brzo kod Rezima adaptacije, pa vozi malo i na benzin i na gas pa pogledaj kasnije crte. Kod mene ovo prilicno dobro radi, crte su sasvim poklopljene. Al nije neka velika razlika izmedu crta, ne verujem da je velika potrosnja zbog razlike dve crte. Naravno pre svega Program->Sacuvati podesavanja, da bi sacuvao trenutno stanje.
Comment
-
-
Comment