E ovako ugradjen je polovan landi renzo omegas sekvent u golf 4 1.4 i imam sledeci problem a to je:auto prebaci na plin ali se odmah ugasi,dodajemo mu jaci gas ali nece da radi...e sad dizne su nove valtec 3oma i na dijagnstici mi pravi pritisak od 3 bara koji ne mozemo da regulisemo na isparivacu...e sad ja sumnjam na ove dizne da ne pasu na ovaj plin!?da li moze neka pomoc nekog strucnog ili imate neki dobar servis za landi renza?
Landi renzo golf 4 problem
Collapse
X
-
ne može to na 3 bar, makar sve bilo novo.Injektori vam isto ne piju vodu,za taj ECU.Prosto rečeno,imate brljotinu sa komponentama,plus imate polovnu opremu,koja se nezna u kom je stanju i dali je ispravna.Neznam ni sam odakle krenuti,mada,da se ja pitam,ja tu uopšte ne bih kretao
-
-
Sve je to radilo na autu.osim ovih dizni koje su sad nove ali predpostavljam da su bile originalne med kad je radilo...znaci ni jednu gresku nema na kalibraciji,sve parametre tipa br obrtaja,temperature vode i gasa...nabavicu drugi isparivac jer ovome verovatno nesto fali cim ne reaguje na podesavanje pritiska....koje druge dizne mogu da rade na ovom uredjaju a da nisu mnogo skupe?
Comment
-
-
-
Mana Omegasovih isparivače je da kad omatore prave pritisak preko 3 bara. Ako imaš neki manometar možeš to proveriti da ne bi menjao džabe...
Comment
-
-
Landi LI02, na tom pritisku opaljuje sigurnosni ventil(pod uslovom da nije zacementirao),tako da ... batali ti drugar igranje sa vatrom,jer koliko vidim,nisi ni svestan posledica ako nešto krene naopako.Rizikuješ da povrediš sebe,na šta možda imaš pravo,ali nemaš prava da ugroziš ljude u svom bližem ili daljem okruženju.
Comment
-
Comment