znači,nemoj džaba raditi ponovno štelovanje,ako je poslednje bilo dobro.Inače,STAG(bilo koji model) ima taj običaj da,u većini slučajeva,kad se konektuješ,pronađeš u memoriji grešaka,da je napon u nekom momentu bio prenizak,što ne utiče na samu funkcionalnost uređaja,ako je isti(napon) u redu.To je po meni,jednostavno neki bug u centrali,koji prati taj uređaj već godinama,ali dobro je,da mu je to mana,a ne nešto drugo,što bi uticalo na funkcionalnost
Stag 4 plus se resetuje
Collapse
X
-
Ne, i ne resetuje se nego tako piše pad napona što je loša sintaksa. Resetovati nešto znači vratiti ga na početno fabričko stanje. Ove se to ne dogadja jer je sve ostalo zapisano. Otprilike kao kad padneš, nisi zaboravio da hodaš...
To što danas i deca od 6 godina imaju interfejs i softver pa tumače sve te nacrtane andrmolje kako ko misli da je shvatio je...
Za rad je bitna narandžasta linija a ne plava i zelena. Ako obrišeš narandžastuliniju onda ideš ispočetka...
Comment
-
-
Danas sam opet proverio kako stoje mape(plava i zelena) kontroler je opet prijavio da se resetovo podesavanja su ostala narandzasta linija ostala plava isto tako ali zelene opet nema.Kako izvrsiti fino stelovanje ako stalno nestaje ta zelena?Da napomenem da u odeljku za greske nema ni jedne prijavljeneLast edited by canibal86; 10.01.2015, 19:36.
Comment
-
-
Rešiš da ne gubi kontakt ili ne pada napon. Neće se resetovati... Pitanje je da li je uopšte napravio zelenu liniju.
Comment
-
-
Originally posted by Dora View PostRešiš da ne gubi kontakt ili ne pada napon. Neće se resetovati... Pitanje je da li je uopšte napravio zelenu liniju.
Comment
-
-
Proveri žice koje idu na akumulator, i kućište osigurača, hoće da korodira. Mora da ima razloga, kontroler je pouzdan, veoma retko crkava...
Comment
-
-
Proverio sam sve kablove stavio nov osigurac jednostavno mi nije jasno zasto samo ta zelena nestaje podesio sam mapu i sad hocu da vozim 300-400 km i da odradim fino podesavanje a ovo mi stvara problem tako da se stalno vrtim u krug da napomenem da auto radi korektno na gas al jednostavno nemam uvid u podesenosti kad brljavi ovo sa brisanjem plinske krivulje.
Comment
-
Comment