Ok otici kod majstora,ali bih da probam sve sto mogu sam.
Problem sa AutoGasom
Collapse
X
-
Ako pratiš,gore opisano,stićićemo jednog dana do suštine.E sad,kolika je cena toga,videćemo na kraju.Dovoljno je da je čovek ubeđen da nešto može sam.Ja stojim na raspolaganju,za razliku od ovih što za.ebavaju
ps
Zaboravih da napomenem, biće potreban i dijagnostički skener u međuvremenu
Comment
-
-
Originally posted by speedplus View Poststićićemo jednog dana do suštine.E sad,kolika je cena toga,videćemo na kraju.Dovoljno je da je čovek ubeđen da nešto može sam. za razliku od ovih što za.ebavaju
biće potreban i dijagnostički skener u međuvremenu
čini mi se da i ti z*********, u prvom delu na sitno a posle na krupnonemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
-
Pa,lepo se neko potrudi da objasni i podeli svoje iskustvo i na kraju mu i lepo kaže da to ne ide tako,a onda,kao znak zahvalnosti,počne da dominira tipično Balkansko pametovanje,to jest "Nisi mi rekao ono,kako bi ja hteo da to bude". Pa šta bi hteo,da ti neko kaže,uzmi kuhinjsku krpu i tri puta je prevuci preko šoferšajbe i da vidiš kako će auto da ti radi na plin. Što ne zove Daciu,koja je napravila taj auto,da mu kažu na daljinu koji je kvar u pitanju,ili proizvođača plinskog uređaja ??? Baš bi voleo da znam,kako bi onda bio zadovoljan odgovorom.
E sad,ja verujem da bi Dora odma rekao šta je problem,da mu proletos vrabac nije pojeo jedno, od ona tri zrna pasulja,što je držao na prozoru,a koji su mu služili za gatanjejbg, fali mu jedna trećina opreme
Last edited by speedplus; 09.10.2015, 11:00.
Comment
-
-
Da bude gore, mačak pojede vraBca i ode alatka u nepovrat trajno
Problem danas je to objasniti i nekom ko zna ako nema alat a ako usput i ne zna onda to ide malo teže....
Comment
-
-
Imam interfejs,ali treba mi malo vaseg iskustva ako ste radi da ga podelite.
Nisam od onih koji su ovde da se prepucavaju,ako mogu da pomognem rado cu pomoci.
Ako nemam odgovor ili nisam dovoljno kompetentan ne ucestvujem u temi jer ne zelim da smetam.
Otvorio sam temu jer mi treba pomoc,a ne da me neko vredja i ponizava.
Ako sam ja pogresio izvinjavam se.
Comment
-
-
Dobro, i Speed i ja smo ti rekli na neki način (dobar ili loš) šta treba da radiš.
Da dobiješ precizniji odgovor treba mnogo više podataka da daš. Ja sam žestok protivnik današnjih kola jer su napravljena tako da uzimaju pare a realno ni približno ne dobijaš koliko se više plaća u odnosu na pre.
Iz tog razloga je sve teže pomagati preko foruma pošto ni majstori nemaju potreban alat ili znanje a amateri još više.
Nije mi problem da delim znanje i do sada sam ali moram imati sagovornika.
Pokušao sam da objasnim princip rada ili provere koji si i ti koristio. Moje znanje kaže da je to što opisuješ nemoguće a na svetu nije ništa nemoguće pa ni to. roblem je u komunikaciji, ti ne opišeš dobro a ja na osnovu toga odgovorim.
Sumnja u dizne da li su ispravne mora da se potkrepi vremenom ubrizgavanja, proverom ispravnosti ( to je Sped opširnije opisao) i ostalim parametrima motora, i to je opisano, treba ti dijagnostika...
Ukratko opet da napišem, ako stisneš crevo i ima malu promenu znači da ta dizna ne radi. A sad glavna zajebancija, ako ta dizna ne radi, NEMERE motor raditi dobro da je pita...
Sad ti odluči šta mu je
Comment
-
-
pa uzmi taj interfejs i softver pa se zezaj,ako ti se to ne desava na benzinu,meni lici kao da imas malo autogasa na leru.
uradi neku autokalibraciju , verovatno ima neko upustvo na netu.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Comment