Lovato Smart, servis, kad i sta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ludidzora
    CBC Senator XXL
    • 09.01.2012
    • 310
    • Banatsko Veliko Selo
    • Fiesta 200 iz mesta!

Lovato Smart, servis, kad i sta?

Imam pomenuti gas na kolima, ugradjen pre dve godine. Bilo ke problema prilikom ugradnje sa majstorom, nije povezao neka creva od vakuuma gde treba, nije dobro podesio i tako. Uglavnom sam sve to resio jos tad i do sad me je sluzio super. Naime sad je poceo da kad prebaci na plin samo pisti kao da nema plina i nastavi da ide na benzin. I tako posle 2-3 puta prebaci na benzin. Pomislio sam na filtere, jer sam presao skoro 30k km a nista nije menjano, znam da je trebalo davni alo eto, nije... pa me zanima jel ima dva, jedan na isparivacu i jedan gore gde je senzor temperature i pritiska? Koja je cena i da li je nesto komplikovano da ih sam izmenjam, tj. da li postoje neke cake i slicno? Da li treba jos nesto servisirati sa obzirom na kilometrazu ili ne? Takodje jesno pitanje, gde se mogu naci dizne za isti, i gde se nalaze, kod spulni i tamo kod usisne grane?
  • speedplus
    RIP Bio nam je drug!
    • 15.01.2007
    • 2419
    • LAZAREVAC

Za diplomski se postavlja manje pitanja,nego li što si ti postavio gore Dali je nešto komplikovano za uraditi,to zavisi od tvog znanja i sposobnosti,pa samim tim sumnjam da ćeš dobiti odgovor na to pitanje.
    Cene filtera imaš u CBC Shop-u https://cbc.rs/forums/111-CBC-Shop a i otatak delova koji ti trebaju.
    Inače što se generalnog problema tiče, potreban ti je i set membrana,da repariraš i očistiš reduktor/isparivač, ili da kupiš drugi novi.

Comment

• ludidzora
      CBC Senator XXL
      • 09.01.2012
      • 310
      • Banatsko Veliko Selo
      • Fiesta 200 iz mesta!

E kakav je to reduktor kad posle 300k km treba novi, pa i membrane... to je nekad sljakalo vise, ili mi se cini... inace sposobnosti imam, menjao sam membrane na staraom isoarivacu tako da ni ovaj nije problem. Radim posao autoelektricara u jednoj poljoprivrednoj zadruzi, nove Claasove kombajne, Fent traktori i slicno. Uz put sam po nekad i mehanicar, zamena ulja, filtera i ostalo, bravar itd... da ne smaram za diplomski, znanja ima svakakvog, alata takodje a najbitnije volje. Hvsla za link...

Comment

• speedplus
        RIP Bio nam je drug!
        • 15.01.2007
        • 2419
        • LAZAREVAC

nisu problem reduktori, problem je neki uljani lepak koga ima kao beeeeep u plinu.Poslednjih 6 meseci,ne jenjava ta pojava.

Comment

• ludidzora
          CBC Senator XXL
          • 09.01.2012
          • 310
          • Banatsko Veliko Selo
          • Fiesta 200 iz mesta!

E to mi nesto kolega mehanicar spominjao. Kao ne sipaj na Eko pumpi, radio nekome kola pa je sve sve zivo od plina ulepljeno kao nekom smolom... ali posle vice dosao mu jos neki koji sipa na drugoj pumpi itd... mater ima, nisam bas bio poverevao, ali eto sad verujem...

Comment

• ludidzora
            CBC Senator XXL
            • 09.01.2012
            • 310
            • Banatsko Veliko Selo
            • Fiesta 200 iz mesta!

Vamo na sajtu bas ne nalazim sto mi treba za moj uredjaj... a sad evo vec dva-tri dana nista, sve radi kako treba... mater mu...

Comment

• speedplus
              RIP Bio nam je drug!
              • 15.01.2007
              • 2419
              • LAZAREVAC

kontaktiraj prodavca

Comment

Working...
              X