Pozdrav svima...Uzeo sam neki kabal za povezivanje ecu lpg koji je verovatno kineski,ali radi na drugom autu tj landi omegas sistemu,medjutim na ovom mom landi lsi nece da se konektuje...nasao sam i drugi ecu isti takav medjutim nece ni s njim! probao sam zelenu i zutu na kablu da zamenim mesta ali uzalud...Koliki izlazni napon treba da mi daje na dzeku iz ecu?da li je to mozda problem?
Landi Lsi plus nece da se konektuje
Collapse
X
-
Nemam stalno kontakt,kad dam kontakt on mi pokaze oko 5v na srednje 2 zice i posle par sekundi spadne na 0.3v...kad upalim auto onda imam stalno napon ali nece opet da se konektuje...ne sija mi stalno prekidac kad je na kontaktu i ne znam odakle je uzeto napajanje,to sam i ja mislio da trazim...mislim da nije plus max uredjaj...
Comment
-
-
ECU LSI PLUS-to je landi blue;softver LES PLUS kod mene je taj.Sto ne odes kod nekog majstora da se konektuje sa njegovim softverom i interfejsom da proba pa onda sa tvojim,to ti je sigurnije.meni je orginalni LANDI interfejs i softver.
Comment
-
-
Ma radi on na autu sve normalno...mislim da su mi dizne pri kraju ali rade nekako,kad treba da se konektuje on izbaci kao no lpg controler ili da konektor nije prikljucen,tipa toga...ali kazem brat mi ima na autu landi renzo omegas i na njemu radi...
Comment
-
-
Originally posted by milossm View PostProblem je sto nemam u blizini landi da radi neko...programe sam probao razne od landi omegas i lsi do stag-ovih...Last edited by speedplus; 15.10.2015, 08:15.
Comment
-
Comment