Pozdrav svima,
Javljam vam se sa jednim problemom koji me muci od ugradnje plina...
Ugradjen je ac stag 200, tomaseto, valtek crvene dizne i problem je naravno variranje ler gasa.
Bio sam mogo puta kod tog sto je ugradio i njegov odgovor je bio da to treba da legne i da samo vozim..
Resetuje komp i kao aj sad vozi pa vidi...
Auto je Fiat Punto mk2 1.2 8v 2003 god.
Pritisak plina je 1.3
Promer dizni 1.6
Hod dizni fabricki 0.45mm (ako sam ja nasao dobar podatak)
Mene sad veoma interesuje sta bi se desilo kad bi razbusile dizne na 1.8 (jer sam nasao da je to odgovarajuci promer za punta) i smanjio pritisak na 1 bar npr.
Planiram da kupim kabel za ac stag pa da ga prikopcam na komp i sam to odradim.
Ako moze vase misljenje o tome jer sam izludeo vise od ler gasa,nekad radi ok a nekad ne... Probem je sto mi verovatno losa podesenost plina rasturi benznski ecu,pa onda imam problema i na benzinu...
Novi kablovi,svecice,cak sam i step motor stavio nov...
Pomagajte
Javljam vam se sa jednim problemom koji me muci od ugradnje plina...
Ugradjen je ac stag 200, tomaseto, valtek crvene dizne i problem je naravno variranje ler gasa.
Bio sam mogo puta kod tog sto je ugradio i njegov odgovor je bio da to treba da legne i da samo vozim..
Resetuje komp i kao aj sad vozi pa vidi...
Auto je Fiat Punto mk2 1.2 8v 2003 god.
Pritisak plina je 1.3
Promer dizni 1.6
Hod dizni fabricki 0.45mm (ako sam ja nasao dobar podatak)
Mene sad veoma interesuje sta bi se desilo kad bi razbusile dizne na 1.8 (jer sam nasao da je to odgovarajuci promer za punta) i smanjio pritisak na 1 bar npr.
Planiram da kupim kabel za ac stag pa da ga prikopcam na komp i sam to odradim.
Ako moze vase misljenje o tome jer sam izludeo vise od ler gasa,nekad radi ok a nekad ne... Probem je sto mi verovatno losa podesenost plina rasturi benznski ecu,pa onda imam problema i na benzinu...
Novi kablovi,svecice,cak sam i step motor stavio nov...
Pomagajte

Comment