MAP senzor, pomoc !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • eki86
    CBC Član
    • 15.11.2005
    • 82
    • Bor

Evo ovako, da javim sta je bilo ...

Majstori po Srbiji su mi trazili od 45 do 50 evra za taj deo plus ~2000 din zamena. Sto je po meni realno previse. Palo mi je na pamet da kontaktiram ljude direktno iz Fobosa, koji su izasli u susret i poslali deo jednom mom prijatelju u Sofiji. Trenutno cekam prijatelja da dodje u Srbiju i da mi donese deo, pa da vidim sta ce da bude. Inace deo u fabrici kosta 15 evra + 3 evra postarina

Kad se bude montirao, javljam rezultate ... Hvala svima

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Taj deo za bilo koji uredjaj košta od 45 evra pa naviše, zašto je tako nemam pojma...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• speedplus
        RIP Bio nam je drug!
        • 15.01.2007
        • 2419
        • LAZAREVAC

Originally posted by eki86 View Post
        Evo ovako, da javim sta je bilo ...

Majstori po Srbiji su mi trazili od 45 do 50 evra za taj deo plus ~2000 din zamena. Sto je po meni realno previse. Palo mi je na pamet da kontaktiram ljude direktno iz Fobosa, koji su izasli u susret i poslali deo jednom mom prijatelju u Sofiji. Trenutno cekam prijatelja da dodje u Srbiju i da mi donese deo, pa da vidim sta ce da bude. Inace deo u fabrici kosta 15 evra + 3 evra postarina

Kad se bude montirao, javljam rezultate ... Hvala svima
        Nije mi jasno,gde je tu greh majstora,ako isti kupuje taj MAP senzor od uvoznika i plati ga 45eu i tebi naplati isto toliko,bez dinara zarade,a normalno naplati svoj rad od 2000rsd gde je uračunata i poštarina.Nije mi jasno,zašto se imaju predrasude,da je svaki majstor lopov,a još manje mi je jasno,zašto se iste javno podgrevaju, jer kad takvo ponašanje pređe granicu, onda i nije čudo što određeni majstori počnu da udaraju po ušima, jer drali ne drali, svejedno ispadaju derikože.I još jedna stvar, većini je skupo kad neko naplati svoj pošteni rad, a kad ga konobar u kafani klepi 150rsd za pivo koje košta 50rsd onda je sve u redu.

Comment

Working...
        X