Posle visegodisnje voznje dizela,kupio sam Focus 1,6i sa fabrickim BRC.Mislim da mi sporije prebacuje na plin po ovom toplom vremenu.Potrebno je oko 1,5km voznje da prebaci kod prvog paljenja.Auto se vozi kratke relacije,tako da mislim da trosi vise benzina.Sve ostalo je odlicno.Radi lepo na gas,ide,zadovoljan sam i potrosnjom.Hteo sam da smanjim vreme prebacivanja,pa posto niko ne radi BRC u Kragujevcu,pozovem Kaludjerovica u CA,kaze moze.Odem ,probaju ne moze zakljucan racunar.Pozovem ovlasceni servis Beograd na Smederevskom putu,kazem sta hocu i da je racunar zakljucan.Kaze moze,idi u Krusevac to je isto nase samo ti je blize.Jutros odem u KS,ista prica.Ne moze,cak ne znaju da li podatak o temperaturi uzima sa davaca na motoru,ili sa onog na nosacu dizni.Da li postoji neko resenje?
BRC-zakljucan racunar
Collapse
X
-
Kada pocnu problemi,morace tako.Za sada radi perfektno,potrosnja manja nego sto sam ocekivao,ide isto na oba goriva.Mozda cu i da nadjem resenje,ako provalim odakle dobija signal temperature.Ne znam koliko je pametno i sigurno da kod Kaludjerovica dam da se flesuje i otkljuca za 50e.Cena mi odgovara,ali me plasi da posle toga ne mapiraju dobro.
Comment
-
-
Samo jedan,sto je zakljucan.Inace radi perfektno i na leru i u voznji.Potrosnja ispod ocekivanog.Jedino sto kod prvog paljenja vozim 1,5km na benzin dok prebaci na plin.I posle to prebacivanje bi trebalo da bude brze.Znaci samo da se izmeni temperatura prebacivanja.
Comment
-
-
Malo sam razmislio i vidim da bas cepidlacim.Mesecno po gradu na 1000km potrosim 90l plina i 10l benzina.To je oko 7000din.Prethodni auto Astra g 1,7 dti trosila 70l dizela za istu kilometrazu.To je 9700din.Znaci opet mi je ovo jeftinije i samo se cimam za mozda 700din ustede i rizik da zeznem ovo sa cim sam zadovoljan.Sve ovo sam hteo da uradim jer kod drugih brze prebaci na plin.Koliko god da potrosi benzina uz plin jos uvek je isplativo.Ako pocnu problemi lako ce BRC da leti napolje i kupim nesto lakse za odrzavanje,a do tada vozim ovako.
Comment
-
-
Oduvek govorim da je BRCA šitina ali radi diskusije da budem konstruktivan..
Prvo moraš da izmeriš stvarnu temperaturu isparivača ili tečnosti kad prebacuje. Drugo neki tako isto šitinasti ostali italijani, skoro svi ako i ne svi imaju veoma frustruirajuću opciju da je minim potrebnog vremena za prebacivanje kad je vruć motor 25 sekundi, može više ali ne i manje. Sad ako kreneš odmah normalno za 25 sekundi predješ nešto stotina metara.
I treće i najbitnije, tim koji dobija nemoj menjati a ako se tim zove BRCA... to tek ne diraj i vozi dok radi... Kad prestane da radi, poslušaj savet od prethodnika, izbaci gono i stavi nešto normalno jer će ti to isto reći i tim za BRCU ali će naravno predložiti svoj najnoviji uredjaj koji je takodje gono ali mnogo skuplje gono koje u državi održava ili podržava sva tri servisa...
Comment
-
-
Upravo je tako kako kazes.za sada je dobro,a kada dodju problemi,zamenicu sve.Bio sam danas do BG-a servis na Smederevskom putu.Ocitao je sve,obrisao mojih 5x paljenja na plin direktno.Temperaturu uzima sa Fordovog davaca,i takav je softver da ne moze da se menja.To je senzor temperature na glavi i ide preko kan linije.Nije ni jedan od BRC softvera,vec fabricki Fordov,tako da ostaje ovako dok radi.
Comment
-
Comment