vozim lancia delta 2008 1.4 turbo 150 konja tek mesec dana.Kupljena iz uvoza,na bezin isla idealno i pre i posle ugradnje gasa.Gas sam ugradio stag 4,,tomaseto artic 2014 i dizne neznam tacno ali vidim da su crvene ,mislim valtec i vozio dve nedelje u gradu sve normalno i autoputem takodje.Kad sam kreno lokalnim putevima u obilazenja primetim da trza pri naglom ubrzanju i to sve dok se drzi papucica gasa jace pritisnuta.Trzanje je nekad jedva primetno 20%,nema ga 20% a 60% se trese ceo auto.Majstor za gas kaze nesto sa strujom-iovako moras da radis veliki servis pa pomeni svecice i ostalo iskontrolisi.veliki servis uradjen.Svecice promenjene stanje isto.Majstor kaze vidi bombine.Bio sam u NS, kod nekoliko sto samo autoelekticara,sto majstora za auta koji rade sturju i popravljaju kompove,sto auto elekticara koji rade i mehaniku a ni ja nisam bas neuk sam sam popravljo auto cesto kad su neke zackoljice u pitanju.Majstori nece ni da mi pogledaju auto sa obrazlozenjem da nepali nikakvu lampicu za gresku,A cim radi idealno na benzin citiram TU ZA NJIH NEMA NIKAKVOG POSLA IDI KOD PLINASA, bombine su sigurno dobre.Plinas je otisao na odmor pa sad neznam sta da radim .Znaci trza samo prilikom naglog ubrzanja.Da li je neko ima ideju sta moze biti .
problem pri naglom ubrzanju
Collapse
X
-
Probijaju kablovi kod svećica, preskače varnica ka glavi verovatno zbog dotrajale gumene zaštite na krajevima kablova. Ako je ulje curelo na njih onda je to sigurno. Probaj sa smanjenjem zazora svećica na 0.5mm i ako je dobro onda sredjuj kablove.
Ovo je samo pretpostavka, to mi je zaličilo na kvar koji opisujes. Nemoj tako da ga vozis.
Comment
-
-
pre ugradnje sam smanjio zazor sa 0,8 mm sto trazi fabrika na 0.7 ali jako knap,kablovi u klasicnom smislu ne postoje nego je bombina je na vrnu kapice,kupio sam jednu pa cu da vidim sta dalje mozda se sam uputustim u problem ali pre bih ko majstora
Comment
-
-
Sale. Sta sam ja tebi odma rekao. Par njih znaju sta i kako, a ti opet po svome.....Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Da li imas takav problem samo kad je motor dostigao radnu temperaturu ili se desava i kad je hladan? kakve su kod tebe bombine? Posebno za svaki cilindar idu ili su izlivene u jedno telo? Ja sam imao slican problem kod bmw m50, a i kod drugara na stilu 1.6 posto kod njih bombine idu posebno za svaki cilindar i bio je problem do njih, ustvari jedna je zezala samo treba naci koja.. na benzinu se to ne primecuje toliko, a na plinu da. Kupi jednu i lovi koja je neispravna ali samo kad je motor vruc. Menjaj jednu po jednu i videces. to ti je najjeftinije sto mozes sam da resis
Comment
-
Comment