chek engine se pali-lamda sonda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sasa ns 1
    CBC Član
    • 14.11.2015
    • 20
    • novi sad
    • lancia dedra

chek engine se pali-lamda sonda

kupio sam polovnu lancia deltu 150 ks t-jet ,ubrzo ugradjen stag 4 plus pre 700 km.Pre nekih 150 km mi upali u voznji na plin chek engin na ekranu -pisti i posle 3-4 sekunde prestane i skloni se a ekrana a ostane na satu.Prilikom svakog paljeenja isto.Auto ide sve vreme potpuno normalno.Bio kod drugara elekticara on ponistio gresku-kaze lambda sonda dalje ga nisam razumeo.Auto isao dobro bez ikakvog problema 150 km i opet upalio gresku,sad vozim i dalje potpuno normalno oko 100 km.Posto je plin nov pod grancijom ici cu kod plinasa,ali tu postoj problem oko prepuavanja plinas kaze nije do plina a kad dodjes kod mehanicara on kaze do plina je.Da li neko ima ideju n cemu da insistiram kad odem kod majstora da me ne vozaju tamo vamo
  • hirurg83
    CBC Senator XXL
    • 26.02.2014
    • 398
    • Banjaluka
    • VW Jetta

Ovako. Poništi grešku i vozi na benzin, izvadi osigurac od plina. Ako ne pali lampicu, znas šta je. Ja sam sa tim kuburio bas dugo. I nećeš verovati vozim vw kojem ne sija Check lampica. Mislim da je do plina al da ne grijesimo dušu provjeri ovako. Obično ne podese smjesu kako treba pa auto radi u siromašnoj. I onda LTFT se penje preko 20% i pali grešku. Kad je OL upitanju onda možeš više preci ne pali se lampica, samo grad pali na oko 100km

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Comment

• speedplus
      RIP Bio nam je drug!
      • 15.01.2007
      • 2419
      • LAZAREVAC

Originally posted by sasa ns 1 View Post
      ali tu postoj problem oko prepuavanja plinas kaze nije do plina a kad dodjes kod mehanicara on kaze do plina je.
      Jedan od dvojice ti je nepouzdan,ili obojica,samim tim,menjaj dok ne naiđeš na pouzdanog.

Comment

• Antoaster
        CBC Senator XXL
        • 07.12.2007
        • 343
        • Beograd, Voždovac

Oces ici kod plinasa ili si vec bio, ja nista ne razumem sta pricas. Sa druge strane ko je ocito gresku valjda je video jer misfajring na cilindrima ili prekid kola lamda sonde ili nesto trece itd.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Comment

• sasa ns 1
          CBC Član
          • 14.11.2015
          • 20
          • novi sad
          • lancia dedra

Originally posted by hirurg83 View Post
          Ovako. Poništi grešku i vozi na benzin, izvadi osigurac od plina. Ako ne pali lampicu, znas šta je. Ja sam sa tim kuburio bas dugo. I nećeš verovati vozim vw kojem ne sija Check lampica. Mislim da je do plina al da ne grijesimo dušu provjeri ovako. Obično ne podese smjesu kako treba pa auto radi u siromašnoj. I onda LTFT se penje preko 20% i pali grešku. Kad je OL upitanju onda možeš više preci ne pali se lampica, samo grad pali na oko 100km .

sve sam razumeo osim onog OL

Comment

• hirurg83
            CBC Senator XXL
            • 26.02.2014
            • 398
            • Banjaluka
            • VW Jetta

OL i CL open loop i close loop.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Samo nemoj da menjaš lambda sondu... ispravna je.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
              X