Iako sam procitao neke ranije diskusije postavljene na ovom forumu nisam nasao odogovor za moguc problem ako uopste jeste na mom automobilu wv polo 1.4 16v. U zadnjih godinu dana desava mi se da mi se ona lampica za benzin upali u toku voznje na plin. Desavalo se da se pali i na ravnom , uzbrdicama, nizbrdicama ne bira teren.. ovo na uzbdicama i nizbrdicama me navelo da plovak mozda nije zbog nagiba u pravilnom polozaju ali se isto to desava i na ravnom...dakle upalim auto i polse nebitno 5, 20.. km na plin upali se lampica za benzin. Ovde bi napomenuo da je ona skazaljka za benzin na rezervi , znaci nema nekih oscilacija tipa da brzo pada... Nisam primetio da auto trza, trokira... bilo sta neobicno , i oko ulja gotovo nista neobicno. Sto se tice potrosnje benzina nisam nista neobicno pirmetio da on drasticno trosi vise ali mi to neobicno da dok radi na plin upali lampicu za benzin... Da li je moguce da posotoji neka minorna potrosnja benzina sa plinom a da je ja ne osecam u realnoj voznji, auto se skroz korektno ponasa, niti se oseca plin niti benzin... zimi mi se dogodilo par dana ako je to nesto sto je bitno da sam osecao prilikom prvog startovanja 2min miris benzina u autu, nisam palio ventilaciju ... bilo i mom majstoru neobicno ali to bilo samo tada i nestalo sta god da je bilo
. Ima sekvent uredjaj ac stag 4 , tomaseto isparivac.. Da li moze da se proveri tako sto se iskluci pumpa za benzin pa da se tako vozi ili mozda neko moze da me preciznije usmeri na dati problem. Hvala.

Comment