Pozdrav svima...da li neko ima i ako moze da posalje mapu za landirenzo omegas za golf 4 1.4 16v? milossm86@gmail.com
Mapa golf 4 1.4
Collapse
X
-
Originally posted by bmiillan View Postneće biti da je tako, u 90% slučajeva na istom automobilu i motoru će raditi bez problema
Auto broj 1: golf 4 1.6
Oprema i parametri
stag q box
Tomaseto 1bar
Waltek crvene dizne 3om
Auto broj 2: golf 4 1.6
Oprema i parametri
Stag q box
Tomaseto 1.2 bar
Hana dizne 1om ili neke druge
Da li ce ove dvije mape da budu iste u svim segmentima? Cak i da su iste opreme opet je mnozioc biti razlicit u svim segmentima. Takonda ne znam odakle ti ideja
Da ne navodim razbusenost dizni kako svaki majstor po svom radi i busi.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Comment
-
-
Ma Brick je 100%, nema dva takva
Comment
-
-
Originally posted by hirurg83 View PostDruze lupas jbg. Evo da ti napisem par cinjenica
Auto broj 1: golf 4 1.6
Oprema i parametri
stag q box
Tomaseto 1bar
Waltek crvene dizne 3om
Auto broj 2: golf 4 1.6
Oprema i parametri
Stag q box
Tomaseto 1.2 bar
Hana dizne 1om ili neke druge
Da li ce ove dvije mape da budu iste u svim segmentima? Cak i da su iste opreme opet je mnozioc biti razlicit u svim segmentima. Takonda ne znam odakle ti ideja
Da ne navodim razbusenost dizni kako svaki majstor po svom radi i busi.
Comment
-
-
prvo nevaspitan si da kažeš nekome da lupa bez argumenata. navodiš stag uredjaje a čovek je lepo pitao za landirenco omegas (za pismene) a zna se (ili ne znaš koje dizne doleze sa njim u kompletu, i da li se buše ili ne).
za lečenje frustacija i dokazivanje da si u pravu ima i efikasnijih načina od forumanemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
-
prvo nevaspitan si da kažeš nekome da lupa bez argumenata. navodiš stag uredjaje a čovek je lepo pitao za landirenco omegas (za pismene) a zna se (ili ne znaš koje dizne doleze sa njim u kompletu, i da li se buše ili ne).
za lečenje frusgtacija i dokazivanje da si u pravu ima i efikasnijih načina od foruma
tak nakandno videh da ti je član speedplus objasnio kao to funkcioniše, pa si mogao bar da uputiš izvinjenjenemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
-
Nema gore od kad te neko nanervira tvojim oružjem
Inače u pravu ste svi ali da bačim i ja koju
Mapa se stavljaju gotove kad je vozilo novo i zna se kakve bi parametre trebalo da ima. Landirenzo to radi odavno sa recimo nama poznatom Zastavom 10, sve se montira, upali i to radi..
Sad neki će tražiti tu mapu za tog istog punta samo što recimo nije taj pritisak jer je izduvao isparivač, pitanje je da li su nove dizne, stanje motora itd... Sigurno da nije isto na izduvan motor i nov.
Ništa od toga nije objašnjeno pa prema tome svi ste u pravu
Comment
-
-
Dora dobro receno. A ja sam napisao vec negdje gore u postu da nijedan motor iato ne radi. Svaki drugačije osobine ima. Landirenzo mape koje daje kad se ubace u auto opet ih je potrebno dostelovati, motor svaki drugacije diše, kod novih auta je druga prica. Ali ovde o novom nije govor
Comment
-
-
Nje majka bila sina zato što se kockao nego zato što se vadio... ECU za zastavu 10 je zajključan, nema podešavanja, samo se montira...
Comment
-
-
Originally posted by milossm View PostPozdrav svima...da li neko ima i ako moze da posalje mapu za landirenzo omegas za golf 4 1.4 16v? milossm86@gmail.comdosad je pretpostavljam već kupio Golfa 5-cu
Comment
-
Comment