Razlika izmedju stag 4 plus, stag 4 box plus i stag next plu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dalmatinac012
    CBC Član
    • 05.01.2018
    • 10
    • Požarevac
    • Laguna

Razlika izmedju stag 4 plus, stag 4 box plus i stag next plu

Postovani vidim da postoje ova tri slicna ecu i mala je razlika u ceni? Koji je najbolji i u cemu se oni razlikuju? Hvala unapred.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

4 plus je stara generacija, neće ga više biti a ako pod ovim drugima misliš na Q generaciju, isti su samo je priključak drugačiji, jednom je sa strane drugi je u prodiužetku kao 4 plus...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dalmatinac012
      CBC Član
      • 05.01.2018
      • 10
      • Požarevac
      • Laguna

Hvala.

Imam 4 plus. Valtek i tomaseto. Jedno pitaje vezano za vas ako mozete da mi pomognete? Poslusao sam savet oko prvog paljenja i gasenja kod prebacivanja na plin. Skinuo sam selnu koja uvodi plin u duzne i nije se culo sistanje i nije se osetio miris plina. To me je navelo da se u toku noci isprazni instalacija od isparivaca do dozni. Probao sa zatezanjem svih selni i opet se desilo isto. Dali postoji sansa da se plin gubi na isparivacu ili na diznama ako postoji isparivac bi sam reparirao. Dali je potrebno stelovanje u voznji posle zamene membrana? U koliko su dizne kupio bi nove i isto pitanje dali je potrebno novo mapiranje u voznji? Unapred hvala. Od pozarevackih majstora sam odustao i bio kod dvojice u smederevu ali nisu mi pomogli tvrde da je sve dobro a problem postoji.

Comment

• hirurg83
        CBC Senator XXL
        • 26.02.2014
        • 398
        • Banjaluka
        • VW Jetta

Potrebno je nakon zamjene membrana podesiti pritisak kako treba. Oko 1bar. Zatim uraditi autokalibraciju i podesiti mapu u voznji. Ako nisi otvarao isparivac nikada budi pazljiv.

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Comment

• Dalmatinac012
          CBC Član
          • 05.01.2018
          • 10
          • Požarevac
          • Laguna

Sve sto treba mehanicki da se uradi nije problem je sam gas sam ugradio i prethodno izvadio holandski. Uradio autokalibraciju i odvezao kod momaka u smederevo da podese mapu u voznji i kod njih uradio reatest. Sve mi je dobro poznato osim podesavanja u voznji. To nisam radio a nisam ni gledao. Sve je besprekorno radilo od potrošnje, snage i bezosjećaj kad prebaci. Tako vozio malo manje od 40 000. Sad se javio problem i treba mi pomoć. Sve mogu da uradim osim podešavanja u voznji.

Comment

• Dalmatinac012
            CBC Član
            • 05.01.2018
            • 10
            • Požarevac
            • Laguna

Inače bio sam kod momaka u smederevu sto su mi radili podrsavanje u vožnji i kačili na kompjuter i rekli da je sve u redu. Nema greške i mapa je u redu.

Comment

Working...
            X